HP Victus 16 nasıldır?

@Kerm_e @Ramicevic @SomniumZax1 örnek veriyorum 5 ay önce RDR 2 Ultra ayarlardaki değerlerim bunlardı.
20240128142112_1.jpg

Şey mi diyosun yani 30 bine 4060 75 watt ekran kartlı laptop almak yerine 3060 lısını alın. Sırf düşük watt ekran kartı almamak için. Ki 75 watt öyle düşük bir değer de değil. 140 watt ile arasında 5-10 fps fark var.
Bu laptop varken ona niye bakalım anlamadım.

Klimalı odada sadece foruma bakarken bile çalışıyor fanlar, sürücü kontrolü yapın derim.
Eki Görüntüle 2262254

Klima açık 23 derece sabit maçımı izledim Twitter sosyal takıldım sıcaklıklar bunlar istediğim gibi kontrol edebiliyorum fanımı. Sıcaklık ölçümlerimde mi sorun olduğunu düşünüyorsunuz?

Performance modunda fan açıyor zaten masaüstünde duruyor olsam bile balanced da öyle bir şey yok.

Klima açık 23 derece sabit maçımı izledim Twitter sosyal takıldım sıcaklıklar bunlar istediğim gibi kontrol edebiliyorum fanımı. Sıcaklık ölçümlerimde mi sorun olduğunu düşünüyorsunuz?

Performance modunda fan açıyor zaten masaüstünde duruyor olsam bile balanced da öyle bir şey yok.
Normal şartlarda fan genel olarak düşük hızda bile olsa her zaman çalışıyor. Çalışmaması anormal geldi.

Dostlar bu laptop alinir mi max 35k bütçem var alabileceğim en iyi model hangisi olur
Hocam bulduğunuz laptop bu fiyat bandında alabileceğiniz en modeldir.

Normal şartlarda fan genel olarak düşük hızda bile olsa her zaman çalışıyor. Çalışmaması anormal geldi.

Tekrar girip baktığımda 1800RPM olarak çalışıyordu ama elimi yana ve arkaya tutunca hissetmedim bile neredeyse. Büyük ihtimalle 3 saat boyunca da o şekilde çalışıyordu ama ben hissetmedim.

Oyuna girdim az önce. Fan sesi baya geldi ama Gaming Hub'da 0 RPM gözüktü. Anlayamadım neden güncelleme var ondan olabilir mi acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı