Slovenn
Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar selam, HP Victus 16 RTX 4060 i5 13500H işlemcili laptop var MediaMarkt'tan aldım, 2023 Ekim ayının sonlarında almıştım. 1 yıl olduğu için periyodik bakıma yollayacağım ve kasko yaptırdığım için 1 tane ücretsiz orijinal batarya değişim hakkım var onu da yaptıracağım. Fakat asıl soru şu benim ekranımda 2 tane beyaz nokta var ama ölü piksel gibi değil darbe almış gibi fakat hiçbir darbe almadı, LED patlağı gibi küçük 2 nokta var ama gözle gayet net gözüküyor özellikle beyaz renklerde. Resmini yükledim ekteki gibi fakat resimlerde çok belli olmuyor ama resme uzaktan bakınca bir nebzede olsa gözüküyor dediğim gibi çıplak gözle çok daha belirgin. Laptopu garantiye yolladığım zaman panel değişimi talep etsem kaskomda olduğu için ücretsiz değişim sağlanır mı panelin? https://support.hp.com/tr-tr/document/ish_4035850-3948626-16 burada belirtildiği gibi tam piksel hatası 0 izin verilir diyor. Bende 2 tane var. Ayrıca resimlerde belli olacak şekilde çekemediğim için bu konudaki resimlere bakabilirsiniz Victus 16 laptop ekranında bir adet beyaz piksel çıktı

Dosya Ekleri

Son düzenleyen: Moderatör: