HP Victus 16 panel değişimi talep edilmeli mi?

Slovenn

Hectopat
Yer
Melikgazi/Kayseri
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, HP Victus 16 RTX 4060 i5 13500H işlemcili laptop var MediaMarkt'tan aldım, 2023 Ekim ayının sonlarında almıştım. 1 yıl olduğu için periyodik bakıma yollayacağım ve kasko yaptırdığım için 1 tane ücretsiz orijinal batarya değişim hakkım var onu da yaptıracağım. Fakat asıl soru şu benim ekranımda 2 tane beyaz nokta var ama ölü piksel gibi değil darbe almış gibi fakat hiçbir darbe almadı, LED patlağı gibi küçük 2 nokta var ama gözle gayet net gözüküyor özellikle beyaz renklerde. Resmini yükledim ekteki gibi fakat resimlerde çok belli olmuyor ama resme uzaktan bakınca bir nebzede olsa gözüküyor dediğim gibi çıplak gözle çok daha belirgin. Laptopu garantiye yolladığım zaman panel değişimi talep etsem kaskomda olduğu için ücretsiz değişim sağlanır mı panelin? https://support.hp.com/tr-tr/document/ish_4035850-3948626-16 burada belirtildiği gibi tam piksel hatası 0 izin verilir diyor. Bende 2 tane var. Ayrıca resimlerde belli olacak şekilde çekemediğim için bu konudaki resimlere bakabilirsiniz Victus 16 laptop ekranında bir adet beyaz piksel çıktı

Dosya Ekleri

• 20241116_173907.jpg
    20241116_173907.jpg
    257,2 KB · Görüntüleme: 60
  • WhatsApp Görsel 2024-11-16 saat 17.25.06_8ac50562.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-16 saat 17.25.06_8ac50562.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey yapmadım şu an böyle kullanıyorum ama çok göze batıyor 1 ay içerisinde kasko için MediaMarkt ile görüşeceğim. Şu an evraklar yanımda değil eğer kaskonuz var ise size de tavsiyem.

Hocam sayısı arttı mı? Ayrıca neden kaskoya veriyorsunuz cihazın kendi garantisi yok mu?
Sayısı artmadı 2 tane var hala. Kasko dahilinde ekran değişimi isteme sebebim garantinin karşılamama ihtimali ayrıca kasko ile kazanmış olduğum ücretsiz pil değiştirme hakkım var 1 kerelik. O yüzden hepsini tek seferde yaptırmak istiyorum. Ayrıca bu olay garantiye girmeyebilir çünkü laptop ben haliyle okula vs. götürüyordum belki çantada olmuştur belki başka bir şey ne olduğu hakkında bilgim yok darbe almış da olabilir yani ekranına ufakta olsa.

Sayısı artmadı 2 tane var hala. Kasko dahilinde ekran değişimi isteme sebebim garantinin karşılamama ihtimali ayrıca kasko ile kazanmış olduğum ücretsiz pil değiştirme hakkım var 1 kerelik. O yüzden hepsini tek seferde yaptırmak istiyorum. Ayrıca bu olay garantiye girmeyebilir çünkü laptop ben haliyle okula vs. götürüyordum belki çantada olmuştur belki başka bir şey ne olduğu hakkında bilgim yok darbe almış da olabilir yani ekranına ufakta olsa.

Laptop çantasında kapaklar arasında koruyucu bez olmadan taşıdınız mı?

Laptop çantasında kapaklar arasında koruyucu bez olmadan taşıdınız mı?

Evet belki de ekran klavyeye bası uyguladıysa ondan olmuşta olabilir ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü bu sorun bir anda gözüme çarptı sonradan olduğuna eminim ama ne zaman oldu neden oldu bilmiyorum. Kasko ile halletmeyi düşünüyorum inşallah.

Evet belki de ekran klavyeye bası uyguladıysa ondan olmuşta olabilir ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü bu sorun bir anda gözüme çarptı sonradan olduğuna eminim ama ne zaman oldu neden oldu bilmiyorum. Kasko ile halletmeyi düşünüyorum inşallah.

Garantiden çıkıyordur o durumda, aynı durumu sizden biraz daha ağır şekilde ben de yaşıyorum. Gözüm alıştı rahatsız etmiyor ancak olmaması daha iyi tabi. Kasko konusunda fikrim yok ama kasko hallediyorsa ne güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı