HP Victus 16-R0020NT 7P637EA laptopta MUX Switch var mı?

@Lejax hocam Acer fanboy savar gibi hissediyorum

Fahiş fiyatlı bir şey önermiyorum ki ben, kullandığım cihaz 27. 27'ye 4050 olan Victus var.

Sadece güce verdiği için Acer dandik paneli ışık sızması yapıyor kasası ısınıyor soğumuyor.

Afedersin hangi markanın hangi modelinin cihazı bu? Asus TUF mu? Muhtemelen o dur ama. TUF'lara koyuyorlar şu BD PROCHOT'u genelde. (400 MHz)

Sadece güce verdiği için Acer dandik paneli ışık sızması yapıyor kasası ısınıyor soğumuyor.
Işık sızması IPS panellerin neredeyse hepsi yapıyor dostum, aşırı cahilsin. Bence sen artık muhattabım olma, diğer arkadaş iyi.

Benim hesabım kaç yıl olmuş kurulalı puanın düşük çok mu uyarı aldın belli zaten bu kibirle.

Ve bu güce verme olayını bir arkadaş söylemişti, hala papağanlık yapıyorsun. Engelledim, diğer arkadaş konuşursa konuşur.

Afedersin hangi markanın hangi modelinin cihazı bu? Asus TUF mu? Muhtemelen o dur ama. TUF'lara koyuyorlar şu BD PROCHOT'u genelde. (400 MHz)
TUF hocam.

Olay nedir? Acer ve HP tutumu mu söz konusu? İkisi de kendi içinde çok kötü markalar. Özellikle HP. İkisi için de size tüm sebeplerini söylerim.

Söyle acaba nedenmiş Acer'in dandikli HP'nin yazılım problemimi diyeceksin.

Olay nedir? Acer ve HP tutumu mu söz konusu? İkiside kendi içinde çok kötü markalar. Özellikle HP. İkisi için de size tüm sebeplerini söylerim.
HP Throttle var diyorum, yapacak bir şey yok anlamıyor. Zaten HP savunduğumda Throttle var diyen sizdiniz herhalde değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…