HP Victus 16-R0020NT 7P637EA laptopta MUX Switch var mı?

Avut kendini canım, boşta 35 gördüm dün. 60 derece ile iyi şanslar.

O zaman o dandik bu dandik Acer daha iyi diye ortalığı ayağa kaldırma ve de ağlama lütfen o dandik bu dandik diye.

O zaman olabilir, cihaz elimde değil. Çok da yorum yapamam, sende cihaz var sende sorun yoksa yapacağım bir şey de yok. Diğer şahıs gibi cihaz bende olmamasına rağmen 100 derece diyemem :D

Dostum ben de böyle bir şey yok sen anlamıyor musun? İstediğin kadar şikayet at umurumda değil.

Ok kendine dönünce kabullenmeye başladı 😂

Hocam aldığım bilgisayarın geçen ay 19 bin TL olduğunu öğrendim.

Şikayetsiz bir marka gösterir misin desem gösteremezsin.

Hocam aldığım bilgisayarın geçen ay 19 bin TL olduğunu öğrendim.

Şikayetsiz bir marka gösterir misin desem gödteremezsin.
Ben neden şikayetsiz marka göstereyim ki? Bu senin işin. Sen yazı kapıştırırsın sadece :D

Geçen video at dediğim de fanların maks a çekildiği videoyu atan sen değil misin?

Ben neden şikayetsiz marka göstereyim ki? Bu senin işin. Sen yazı kapıştırırsın sadece :D

Geçen video at dediğim de fanların maksimum a çekildiği videoyu atan sen değil misin?

Yazı dediğin Acer'in rezilliği.

Geçen video at dediğim de fanların maksimum a çekildiği videoyu atan sen değil misin?

Evet fanı fullemeyince bilgisayar 95 dereceyi buluyordu platformlarda okudum ve kendim test ettim ama test ettiğimde nafile istersen aşertme yap gene soğumazdı o Acer.

Valla dostum susturma yiyeceğim ama değecek, anlama sorunların olduğunu varsayıyorum. Sana ne kanıtı sunarsam sunayım bana şikayet ile karşılık verip duracaksın sadece. Hayırlı günler dostum, kendini kandır diyeceğim sen de biliyorsun ne olduğunu. Benim sıcaklık değerlerim böyle, sabaha kadar kudursan da bir şey değişeceği yok.

Evet fanı fullemeyince bilgisayar 95 dereceyi buluyordu platformlarda okudum ve kendim test ettim ama test ettiğimde nafile istersen aşertme yap gene soğumazdı o Acer.
Evet dostum yabancı siteleri okumayı devam edebilirsin.

Vallahi dostum susturma yiyeceğim ama değecek, anlama sorunların olduğunu varsayıyorum. Sana ne kanıtı sunarsam sunayım bana şikayet ile karşılık verip duracaksın sadece. Hayırlı günler dostum, kendini kandır diyeceğim sen de biliyorsun ne olduğunu. Benim sıcaklık değerlerim böyle, sabaha kadar kudursan da bir şey değişeceği yok.

Evet zırlamaya devam et belki Acer'den bir fan hediyesi gelir soğusun diye 😂

Vallahi dostum susturma yiyeceğim ama değecek, anlama sorunların olduğunu varsayıyorum. Sana ne kanıtı sunarsam sunayım bana şikayet ile karşılık verip duracaksın sadece. Hayırlı günler dostum, kendini kandır diyeceğim sen de biliyorsun ne olduğunu. Benim sıcaklık değerlerim böyle, sabaha kadar kudursan da bir şey değişeceği yok.

Evet dostum yabancı siteleri okumayı devam edebilirsin.

Testler Türkiye'de yapılmıyor senin attığın testler türklerin değildi.

Bir umut 😂 soğumasını bekle 10 dakikaya 70 derece olur.

Yabancı siteler ne dese onu zırvalıyorsun.

Gerçi kaynak desem eski kasa atacaksın orası ayrı.

Sen neye göre konuşuyorsun a doğru sen kafandan atıyordun 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı