HP Victus 16-R0020NT 7P637EA laptopta MUX Switch var mı?

ThrottleStop ile çözemez misin?
Yok çözülmüyor. Ben de HP Pavilion vardı. VR VOLTAGE Limite takılıp işlemci 4W'da bile Throttle sinyali yolluyordu. Nasıl çözdüm biliyor musun? MUX olmadığı için ben de VR limiti doldurmamak ve tetiklememek için bildiğin monitör bağladım İntel GPU'yu kapattım. Anca öyle çözüldü. Özetle bu işler önemli ve sandığın gibi yada en azından ilk başta sandığın gibi işlemiyor. Komplike ve önemli şeyler. Laptop alırken en önemli şey Throttle'dır donanım değil. RTX 4070 ama anakart dandik bir sistem mi yoksa RTX 3070 ama kaliteli anakartı kaliteli dizaynlı bir sistem mi alırsın dersen RTX 3070'liyi alırım. Ki zaten benzer bir şeyi direkt yaptım. 115 Bine MSI Raider aldım. RTX 4080 vardı. RTX 4090'lı başka laptop modellerini görmezden gel, bu paralarla ben ne sistemler alırım değil mi? Enayi miyim ben? Anakart ve sistem dizaynına ödedim yaklaşık 50000 TL kadarını. Ama değdi mi dersen değdi. Altımdaki sistemde yapay zekadan tut neler neler var. Hangi klavye oyunda adeta sana sinyalizasyon verir. Hangi sistemde verir? SteelSeries üretmiş bu klavyeyi. Oyunda bana klavye fanları ve diğer birçok şeyi söylüyor bazen yanıp sönüyor bir tuş ben direkt sistemde nolduğunu anlıyorum. Adaptör bile eğer fazla güç çekerse ışıklarını çektiği güce göre değiştiriyor.

Özetle iyi sistem alın, anakart ve sistem dizaynı iyi sistem alın. Donanım aşırı önemli değil. Sistem dizaynı ve Throttle en önemlisi Laptop seçiminde.

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...a=BOZDAN+Teknoloji&url_src=and-product-detail mesela bu neden bu kadar ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…