HP Victus 16-R0020NT 7P637EA laptopta MUX Switch var mı?

Throttle bilmem ama bu cihazda öyle 95-100 derece yok, çok sattı bu cihaz.

Modeller aynı attığımla bu benim attiğim 002 senin attiğin 004.

RAM da bilmiyorum ya :D

Üşeniyorum o kısımları öğrenmeye.

Çünkü 16 GB RAM de Single channel çıkarsa kötu olur.

RAM da bilmiyorum ya :D

Üşeniyorum o kısımları öğrenmeye.

Nefret ettim nedense bilgisayardan eve gidince satabilirim ve bunlardan 1 tane alabilirim.

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...a=BOZDAN+Teknoloji&url_src=and-product-detail hocam cevap verin lütfen pişman olmaya başladım 2.elden ucuza satıp alabilirim şu an.

Acer'e bayağı bir ön yargım var 2019 da incelediğimde rezaletti çünkü.
Sistem o kadar kötü gözükmüyor. Ama sizde HP yok muydu?

Bu sistemin ucuz olma sebebini direkt uzaktan bakıp söylemem mümkün değil. Throttle testlerini yapmalısınız. Muhtemel sorunu düşük Akımsal limitleme ve güç limitlemesidir. Ama halledilir. Isınma biraz olabilir muhtemelen ama eğer BIOS açarsanız düzeltebilirsiniz. BIOS açmak kolay iş mi derseniz değil.

Özetle sistemde bir sorun varsa muhtemelen çok yapacak bir şey yok. Ama yoksa da güle güle kullanın.

Hangi tür cihazları alırsam rahat ve güzel uzun ömürlü kullanırım, memnuniyet yüksek olur derseniz; MSI ve Lenovo markalarına bakmaya başlayabilirsiniz. Lenovo'nun Legion serisi dışında almayın. MSI'da da Pulse serisi altına inmeyin.

Bu sistemin ucuz olma sebebini direkt uzaktan bakıp söylemem mümkün değil. Throttle testlerini yapmalısınız. Muhtemel sorunu düşük Akımsal limitleme ve güç limitlemesidir. Ama halledilir. Isınma biraz olabilir muhtemelen ama eğer BIOS açarsanız düzeltebilirsiniz. BIOS açmak kolay iş mi derseniz değil.

Özetle sistemde bir sorun varsa muhtemelen çok yapacak bir şey yok. Ama yoksa da güle güle kullanın.

Hangi tür cihazları alırsam rahat ve güzel uzun ömürlü kullanırım, memnuniyet yüksek olur derseniz; MSI ve Lenovo markalarına bakmaya başlayabilirsiniz. Lenovo'nun Legion serisi dışında almayın. MSI'da da Pulse serisi altına inmeyin.
HP'yi satıp alabilirim diyor galiba.

Bu cihaz ben ilk geldiğimde de 18 civarıydı, geldiğimde dolar 20 civarıydı. Dediğim gibi, stok ile alakalı fiyatı.

Bu cihaz da normal de 30 olarak geldi, satılmayınca satıcı düşürmek zorunda kaldı.

Bu sistemin ucuz olma sebebini direkt uzaktan bakıp söylemem mümkün değil. Throttle testlerini yapmalısınız. Muhtemel sorunu düşük akımsal limitleme ve güç limitlemesidir. Ama halledilir. Isınma biraz olabilir muhtemelen ama eğer BIOS açarsanız düzeltebilirsiniz. BIOS açmak kolay iş mi derseniz değil.

O kadar param yok BIOS'a girecek kadar çılgın değilim hatamda bilgisayarı mındsr etme şansım var o kadar param yok HP var ama bilgisayarcıma satarım alıyordu o bilgisayar.

HP'yi satmayı düşünüyorsa mantıklı hamle. MSI Pulse serisi ve üstü cihazlara bakmaya başlayabilir arkadaşımız.

O kadar param yok hocam 22 falan zatan bilgisayarcıya anca 20 bine falan satarım.

HP'yi satmayı düşünüyorsa mantıklı hamle. MSI Pulse serisi ve üstü cihazlara bakmaya başlayabilir arkadaşımız.

Hocam 22-23'e ne önerirsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı