Adamı dipsiz kuyuya sokacaz şimdi 3 ms Acer ama i7 12700H ama HP Victus 7 ms i7 13700H berbat bir his okul tercihi gibi
Ya yaklaşık 1 haftadır araştırma yapıyorum bu fiyat bandındaki modelleri, ve hepsinde gözüme takılan bir kusur oldu yani, blog sitelerinde zaten biri kötülüyor biri tavsiye ediyor anlamadım ki. Şu ana kadar bana en mantıklı gelen HP Victus oldu ama onun da tasarımı bana hitap etmiyor. Bayağı kararsızım kısaca.
Ya yaklaşık 1 haftadır araştırma yapıyorum bu fiyat bandındaki modelleri, ve hepsinde gözüme takılan bir kusur oldu yani, blog sitelerinde zaten biri kötülüyor biri tavsiye ediyor anlamadım ki. Şu ana kadar bana en mantıklı gelen HP Victus oldu ama onun da tasarımı bana hitap etmiyor. Bayağı kararsızım kısaca.
Hocam Technopat'a değil de daha adil dh foruma donanım arşivine sorun oradakiler tarafsız buradakiler takım tutar gibi marka tutuyor tarafsız olan çok az burada.
Hocam Lenovo IdeaPad Gaming 3'e hiş baktınızmı.
ASUS Tuf Gamıng A15 Fa507nv-lp038 Amd Ryzen 7-7735hs 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 15.6" 144hz Dos Fiyatı, Yorumları - Trendyol ASUS'lardan fazla anlamam ama A15'e iyi diyorlar.
İlk araştırdığım seri ASUS TUF zaten hatta kararlıydım bunda, son bir kere Technopat'a sorayım dedim şu an 4 model birden inceliyorum
Ayrıca IdeaPad'e bakmadım.
Bakmayın zaten hocam RTX 3060 veriyorlar 4060 parasına hocam şimdi size birkaç ön bilgi vereceğim HP permium ve performansı aynı anda vermeye çalışıyor Acer sadece performans başka bir amacı yok ASUS performans ve kaliteye oynamış siz ne istiyorsunuz Full oyun ise ASUS ASUS sevmiyorsanız Acer ama ben hem performans hem premium hissiyat istiyorum diyorsanız HP çünkü hissiyatları çok güzel veriyor hoparlörü çok iyi batarya ömrü yüksek.
@Xenovvia hocam ASUS TUF A15'te de 4060 var. Size sanırım başka model önerdiler. Ben de bu modeli kullanıyorum.
Hocam F serisine bulaşmayın. Ek olarak bu laptop hayatta o kadar etmez. Ekran kartı 140W. Belki i7 bi tık daha iyi olabilir. Elimde test verisi yok maalesef. Ama aradaki fark uçurum kadar. Darboğaz vs. yaşamazsınız.Bana da bunu önerdiler hocam arasındaki farklar neler?
Mesela ekran kartı watt değeri kaç.
Hangi işlemci daha iyi.
@HYRAXA görünüş olarak tam sevdiğim tarzda ama malzeme kalitesi çok üst düzey değil. Genel olarak ekran da çok sevilmiyor eksi söyleyecek olursak. Ek olarak bu model bu parayı hak etmiyor. Bu cihazlar daha birkaç güm önce 30 civarındaydı. Bütçesini arttıramayanlar için idealdi. Ama görüyoruz ki ASUS TUF A15'i bile geçmiş. Acer dediğiniz gibi sadece kas gücüne odaklanıyor. Onun dışında kasası falan afedersiniz rezalet. Ek olarak Acer'a acayip bir ön yargım var. Forumda 2020-2021'de falan çok uğraştık. Hatta buradan doğmuş hala aktif olan bir sunucu bile varcihaz o kadar sorunluydu ki bir topluluk oluştu. Açıkçası ben ASUS'un Full oyun odaklı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Sunduğu touch pad, numerik tuş takımı, batarya ömrü gibi etkenlerle gündelik kullanım için de ideal. Hatta ROG serisinin aksine RGB sadece klavyede var ki o da rahatlıkla kapanabiliyor. Ama şunu da belirteyim Victus tam bir sleeper gibi, dışarıdan bakıldığında klasik bir cihaz gibi görünse de iç olarak iyi.
@HYRAXA görünüş olarak tam sevdiğim tarzda ama malzeme kalitesi çok üst düzey değil. Genel olarak ekran da çok sevilmiyor eksi söyleyecek olursak. Ek olarak bu model bu parayı hak etmiyor. Bu cihazlar daha birkaç güm önce 30 civarındaydı. Bütçesini arttıramayanlar için idealdi. Ama görüyoruz ki ASUS TUF A15'i bile geçmiş. Acer dediğiniz gibi sadece kas gücüne odaklanıyor. Onun dışında kasası falan afedersiniz rezalet. Ek olarak Acer'a acayip bir ön yargım var. Forumda 2020-2021'de falan çok uğraştık. Hatta buradan doğmuş hala aktif olan bir sunucu bile varcihaz o kadar sorunluydu ki bir topluluk oluştu. Açıkçası ben ASUS'un Full oyun odaklı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Sunduğu touch pad, numerik tuş takımı, batarya ömrü gibi etkenlerle gündelik kullanım için de ideal. Hatta ROG serisinin aksine RGB sadece klavyede var ki o da rahatlıkla kapanabiliyor. Ama şunu da belirteyim Victus tam bir sleeper gibi, dışarıdan bakıldığında klasik bir cihaz gibi görünse de iç olarak iyi.