HP Victus 16-R0020NT 7P637EA laptopta MUX Switch var mı?

ASUS bunu başaranlardan değil, HP de öyle. Throttle yiyip 20 FPS'e düştüğünü gördüğüm arkadaşlarım var. YT de bir tane video vardı zaten. Ayar çekmeden kullanılmayacak cihazlar bunlar.

Hocam ben şahitim tabii eski bir laptopdu ama FPS düşmesi olmuyordu FPS de düşmüyordu ASUS'un testleride var testin adını unuttum ama.

Hocam ben şahitim tabii eski bir laptopdu ama FPS düşmesi olmuyordu FPS de düşmüyordu ASUS'un testleride var testin adını unuttum ama.
Ayar çekmeden kullanırsan olacak sonuç bu. Ya fanları fulleyeceksin ya ayar çekeceksin. Ben de TUF öneriyorum, fakat bu cihaz ayar çekmeden kullanılması iyi değil.

Victus modeller de ayar da çekilmiyor galiba.

Mükemmel soğutma diye de pazarlamayın şu cihazı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-22 144338.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-22 144338.png
    96,9 KB · Görüntüleme: 44
Ayar çekmeden kullanırsan olacak sonuç bu. Ya fanları fulleyeceksin ya ayar çekeceksin. Ben de TUF öneriyorum, fakat bu cihaz ayar çekmeden kullanılması iyi değil.

Hmm bilemiyorum ama ASUS'un açıklamasında yazıyor.

Mükemmel soğutma diye de pazarlamayın şu cihazı.

Hocam ne yapalım Acer Nitro 5'in 2019 kasasına ufff uçuyor mu diyelim soğutması iyi ki iyi diyoruz.

Hmm bilemiyorum ama ASUS'un açıklamasında yazıyor.

Hocam ne yapalım Acer Nitro 5'in 2019 kasasına ufff uçuyor mu diyelim soğutması iyi ki iyi diyoruz.
2019 kasası umurumda değil, ben önerdiğime bakarım. Önerdiğim cihaz da God of War da ayar çekmeden 70 derecelerle bir deneyim sundu bana. Gerisi beni alakadar etmez.

İçinde ki macun kalitesiz üstüne, yenilersen daha düşük sıcaklıklar alırsın.

2019 kasası umurumda değil, ben önerdiğime bakarım. Önerdiğim cihaz da God of War da ayar çekmeden 70 derecelerle bir deneyim sundu bana. Gerisi beni alakadar etmez.

Ana menüdemi 70 derece hocam güldürmeyin God of War da ilk dakikalarda 77 derece 15 dakikada 89 derece.

Yapmak bana bir şey kazandırmaz. Forumdda şu an fanboy çok doldu. Eskiden Acer kullanan insanlar bile sakın alma diyordu.

Bu dediğinizi anlamadım hocam. Acer'dan mı bahsediyorsunuz?

Yardım hocam fan boy alarmı nasıl kurtulabilirim?

Ana menüdemi 70 derece hocam güldürmeyin God of War da ilk dakikalarda 77 derece 15 dakikada 89 derece.
Dışarıda da aynı, 83 dereceleri bulmaz.

Haterlik yapmaya devam edebilirsin, önerdiğin HP modeller niye 95 derecelere çıkmıyor arada sorgula. Gerçi 97 derece de çıkmıştı GTA 5 ama olsun :D

HP Victus GTA 5 testi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-09 153951.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-09 153951.png
    3,3 MB · Görüntüleme: 46
  • Ekran görüntüsü 2023-08-22 145134.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-22 145134.png
    44,8 KB · Görüntüleme: 44
Dışarıda da aynı, 83 dereceleri bulmaz.

Haterlik yapmaya devam edebilirsin, önerdiğin HP modeller niye 95 derecelere çıkmıyor arada sorgula. Gerçi 97 derece de çıkmıştı GTA 5 ama olsun :D

88 derece Acer fanboyluğuna devam edebilirsiniz Acer gibi 96 derece olmadığına şükür ediyorum Intel ile AMD işlemcinin sıcaklığını karşılaştırırsanız normal.

88 derece Acer fanboyluğuna devam edebilirsiniz Acer gibi 96 derece olmadığına şükür ediyorum Intel ile AMD işlemcinin sıcaklığını karşılaştırırsanız normal.
Eğer sıcaklık karşılaştıramıyorsan gelip de burada tartışmayı girme, ben sana HP testi de attım. Omen serisi bile Throttle yiyor gelmiş HP fanboyluğu yapıyorsun.

Kullanmadığın cihaza da 96 demeye devam et.

Eğer sıcaklık karşılaştıramıyorsan gelip de burada tartışmayı girme, ben sana HP testi de attım. Omen serisi bile throttle yiyor gelmiş HP fanboyluğu yapıyorsun.

Kullanmadığın cihaza da 96 demeye devam et.

Kime sorsan söyle Technopat fanboy dolduğu için kimse söylemek başka forum sitelerine bakın bakalım Acer kullanıcısı bile almayın derdi.

Kime sorsan söyle Technopat fanboy dolduğu için kimse söylemek başka forum sitelerine bakın bakalım Acer kullanıcısı bile almayın derdi.
Dostum fanboy demen umurumda değil, senin atabildiğin tek bir video dahi yok. Geçen yanlış bilgi yememek için fanların maksimuma çekildiği video attın öyle kurtuldun zaten. Başka forumlar da umurumda değil. Fotoğraf atıyoruz yanıt dahi atamıyorsun fanboy diyorsun. Evet, fanboyum. Var mı başka soru?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı