HP Victus 16-R0020NT 7P637EA laptopta MUX Switch var mı?

Acer ısınma sorunu yaz 50 farklı şey bulursun başka markalarda bunu zor buluyorsun (ASUS MSI HP Lenovo)
Niye yazayım? Ben 90 derece bile görmüyorum ne işime yarayacak bulmak? Senin savunduğun cihazın biri 20 FPS'e düşüyor diğeri 97 derece görüyor. Bir düşün kim fanboy.

Millete fanboy derken önerdiğin cihazların hepsinin ısınma sorunu olması gerçeği üzücü dostum.

Ayrıca hala attığım resimler ve video hakkında yorum yapamıyorsun, hala benim cihaza sallıyorsun. Lenovo ince İpead laptoplarına bi bak istersen ısınma sorunu var mı yok mu

Ve gözlerin belki görmemiştir diye tekrar HP GTA 5 testi atayım sana.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-22 152001.png
    26,1 KB · Görüntüleme: 38
  • Ekran görüntüsü 2023-08-22 152143.png
    43 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Dediğim gibi o ek ayarları da yaparım, ayrıyeten soğutucu ile de daha düşük değerlere ulaşabilirim. Rehber için teşekkürler

@646148 ayar çekmek derken?

Dediğim gibi o ek ayarları da yaparım, ayrıyeten soğutucu ile de daha düşük değerlere ulaşabilirim. Rehber için teşekkürler.

@646148 ayar çekmek derken?

Turbo Boost kapıyorsun veya frekans sabitliyorsun, aksi takdirde 20 FPS'de oyun oynarsın.

Yeni aldığın cihazda bunları yapmak cihazın soğutmasını belli ediyor da neyse bakalım.

Ayar çekince 3-4 FPS de düşmüyor, 20-30 FPS düşer oyundan oyuna ayardan ayara değişiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-22 152430.png
    81,5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:

Render almayanlar için Turbo Boost çok etki etmez zaten Turbo Boost'u anlık yaptığı için belki de FPS dalgalanması bile geçer.

Render almayanlar için Turbo Boost çok etki etmez zaten Turbo Boost'u anlık yaptığı için belki de FPS dalgalanması bile geçer.
Hayır, Turbo boost oyunlarda da etki eder. Özellikle İşlemci Ağırlıklı oyunlarda eder. Attığım fotoğrafa bak, 90-100 FPS alması lazım orda.

En çok short Power Boost'u kapatmak etki ediyor. Kısa süreliğine işlemci 115W gibi bir değer çekiyor ki hemen throttle oluyor.

En çok short Power Boost'u kapatmak etki ediyor. Kısa süreliğine işlemci 115W gibi bir değer çekiyor ki hemen throttle oluyor.
Belki yeni nesil AMD işlemcilerde farklıdır, lakin Turbo boost bazı oyunlarda çok etki eder.

Hayır, Turbo Boost oyunlarda da etki eder. Özellikle İşlemci Ağırlıklı oyunlarda eder. Attığım fotoğrafa bak, 90-100 FPS alması lazım orada.

Etmez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşlemci bazlı oyunlarda fark artabilir ama laptoplar da Turbo Boost çoğunlukla getirdiği kadar götürür o yüzden oyun oynanacaksa kapatılması daha iyi olur.

Hocam daha sabah kendim denedim, 25 FPS düştü GTA 5. Atayım istersen.

Belki yeni nesil AMD işlemcilerde farklıdır, lakin Turbo Boost bazı oyunlarda çok etki eder.

Çok etki edemez bir kere. Turbo Boost sürekli olmuyor arada Frekansı arttırıyor yani siz Turbo Boost açarken zaten tamamen Frekansı arttırmıyorsunuz. Tamamdır doğrudur etkisi vardır ama aşırı yüksek değil bu etki.

Kapalı açık MSI Afterburner ile watt görünecek şekilde atarsan sevinirim atmazsan sorun değil.

Kapalı açık MSI Afterburner ile watt görünecek şekilde atarsan sevinirim atmazsan sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…