HP Victus 16-R0020NT 7P637EA laptopta MUX Switch var mı?

Eğer sıcaklık karşılaştıramıyorsan gelip de burada tartışmayı girme, ben sana HP testi de attım. Omen serisi bile throttle yiyor gelmiş HP fanboyluğu yapıyorsun.

Kullanmadığın cihaza da 96 demeye devam et.

Acer Nitro 5 ısınma sorunu şu konu gibi çok konu var başka forum sitelerinde millet Acer'e laf edince linçlediğiniz için açmıyor konuyu.

Dostum fanboy demen umurumda değil, senin atabildiğin tek bir video dahi yok. Geçen yanlış bilgi yememek için fanların maksimuma çekildiği video attın öyle kurtuldun zaten. Başka forumlar da umurumda değil. Fotoğraf atıyoruz yanıt dahi atamıyorsun fanboy diyorsun. Evet, fanboyum. Var mı başka soru?

Var neden fanboysun ne gerek var? Milleti boşu boşuna geriyorsun ve Acer'in servisini bildigin halde hâlâ iyi demeye devam ediyorsun.

Dostum konuları ne yapayım? Ben bu cihazı kullanıyorum farkında mısın? Benim sıcaklıklarım böyle, 300 konu at istersen. Sen konu atınca sıcaklık değerleri değişmeyecek.

Demek ki senin şansına ama diğer çoğu kişi yerin dibine girdi Acer aldığı için.

Var neden fanboysun ne gerek var? Milleti boşu boşuna geriyorsun ve Acer'in servisini bildigin halde hâlâ iyi demeye devam ediyorsun.
Acer'in servisini nerden bileyim? Daha servise dahi götürmedim cihazı kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorum tüm servisler hakkında. Sen de öyle Acer servisini bilmiyorsun.

Demek ki senin şansına ama diğer çoğu kişi yerin dibine girdi Acer aldığı için.
Bir daha ki tartışmada sıcaklık değerlerimi kabul edip Throttle yiyen HP ve Asus'u savunmazsın umarım :D

Acer'in servisini nereden bileyim? Daha servise dahi götürmedim cihazı kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorum tüm servisler hakkında. Sen de öyle Acer servisini bilmiyorsun.

Biliyorum çünkü kuzenimin eski Acer'inde mağdur oldu anakartı arızalı geldi servis kabul etmedi yapmadı.

10 kişiden 8'i iyi diyor HP'ye Acer'de 10 kisiden 3 kişi diyor konulardna ölçtüm.

Al bu da burda kalsın.

10 kişiden 8'i iyi diyor HP'ye Acer'de 10 kisiden 3 kişi diyor konulardna ölçtüm.
Dostum hala kişileri diyorsun, HP'nin Throttle yediği gerçeği değişmeyecek.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-09 234653.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-09 234653.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 33
Neyse Acer'le alev almaya devam et ekran kartına yüklenen oyuna işlemci düşük sıcaklık de gir işlemciye yüklenen bir oyun 94 dereceye fırlar.

Bu fotoğraf ayarlı bu arada, sır bulmuş gibi gelme sonra.

Neyse Acer'le alev almaya devam et ekran kartına yüklenen oyuna işlemci düşük sıcaklık de gir işlemciye yüklenen bir oyun 94 dereceye fırlar.
God of War da Asus Throttle yiyor o ne olacak :D

İnceleme konularına yazıyorum değerleri, baka baka hayran kal :D

Al bu da burada kalsın.

Dostum hala kişileri diyorsun, HP'nin throttle yediği gerçeği değişmeyecek.

Çözümü var onun en azından SSD'yi görmemezlik yapmıyor throttle yemedim ben hiç tabii şarjda tak çıkar yapınca 5 FPS düşüp geri çıktığını kast etmiyorsan.

Bu fotoğraf ayarlı bu arada, sır bulmuş gibi gelme sonra.

God of War da ASUS throttle yiyor o ne olacak :D

İnceleme konularına yazıyorum değerleri, baka baka hayran kal :D

ASUS'da F15 de var diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı