Atarım eve geçince.Çok etki edemez bir kere. Turbo Boost sürekli olmuyor arada Frekansı arttırıyor yani siz Turbo Boost açarken zaten tamamen Frekansı arttırmıyorsunuz. Tamamdır doğrudur etkisi vardır ama aşırı yüksek değil bu etki.
Kapalı açık MSI Afterburner ile watt görünecek şekilde atarsan sevinirim atmazsan sorun değil.
Kapalı açık MSI Afterburner ile watt görünecek şekilde atarsan sevinirim atmazsan sorun değil.
Niye yazayım? Ben 90 derece bile görmüyorum ne işime yarayacak bulmak? Senin savunduğun cihazın biri 20 FPS'e düşüyor diğeri 97 derece görüyor. Bir düşün kim fanboy.
Millete fanboy derken önerdiğin cihazların hepsinin ısınma sorunu olması gerçeği üzücü dostum.
Ayrıca hala attığım resimler ve video hakkında yorum yapamıyorsun, hala benim cihaza sallıyorsun. Lenovo ince ipead laptoplarına bir bak istersen ısınma sorunu var mı yok mu
Ve gözlerin belki görmemiştir diye tekrar HP GTA 5 testi atayım sana.
Hocam tamamen sallıyorsunuz. Algı yaratma peşindesiniz adeta. Ortam şartlarının belli bile olmadığı bir videoyu throttle var throttle var diye sağda solda pazarlıyorsunuz. Hani ne desem bilemedim. Ben cihazı almadan önce Türkçe'den tutun Çince'ye kadar onlarca video izledim. hiçbirinde throotle yoktu. Ama ne hikmetse sizin attığınızda var. Ek olarak sizin attığınız 4060 bile değil. bunun üzerine size haftalar önce tam 10 saatlik oyun test videosu attım. Sıcaklığın 90 derece üzerine çıkmadığı açıkca ortada ki turbo modu açık olmasına rağmen. Demek ki başkasına demeden önce kendinizin de izlemesi gerekiyor. Acer övüceğim diye yapmadığınız kalmamış. TUF A15'in soğutmasının üst düzey olmadığı ortada. Ama ortada bu kadar çok kullanıcı verisi ve videolu kanıt varken bağnazlık yapıp bulduğunuz tek videonun arkasına saklanıyorsunuz. Ayar çekmede de FPS işini bir yerinizden uydurmuşsunuz. Bir sürü oyunda test ettim, ortalama en fazla 1-2 FPS düşüyor. Oyunu da 20 FPS falan oynarsınız diyorsunuz. Ne kadar da güzel yalan söylüyorsunuz. Sanırım Acer'de falan çalışıyorsunuz. Yoksa geçen seneki kasayla aynı olup da bu fiyatta bunu önermenizin başka açıklaması olamaz.Turbo Boost kapıyorsun veya frekans sabitliyorsun, aksi takdirde 20 FPS'de oyun oynarsın.
Yeni aldığın cihazda bunları yapmak cihazın soğutmasını belli ediyor da neyse bakalım.
Ayar çekince 3-4 FPS de düşmüyor, 20-30 FPS düşer oyundan oyuna ayardan ayara değişiyor.
Hocam bırakın. Kendisi fikirlerine değer verdiğim biriydi şu ana kadar ama bu bitti. Acer önerebilir ona lafım yok ama diğer modeli kötülemek için yalan söylemeye de gerek yok. Sanırım Acer arkadaşa her aldırdığı laptopdan prim veriyor ki böyle vahiş fiyatlı bir laptopu önerebiliyor.Yardım hocam fan boy alarmı nasıl kurtulabilirim?
Ben ironi ile karışık tepki göstermek istedim aslında sorulan Victus yeni üretilmiş bir ürün doğru düzgün incelemesi yok ama önceki nesil göz önüne alınarak throttle var deniliyor. Yetmiyor soğutma problemini de yeni kasasında işlemcinin gücünü kısarak gider mişlerdir deniyor. Öyle olmuştur böyle olmuştur denilerek olmaz bu iş.
Turbo boost kapatınca 20 FPS oynarsın demedim, Throttle 20 FPS'e düşürüyor dedim. 2. olarak hangi testte ortam şartları belli oluyor? Hangi oyun testinde ortam şartları gibi detaylı şeyler yazıyor? İşine gelmeyince ortam şartları cart curt. 4060 olup olmaması bir şey değişmiyor aynı soğutma var, 4070 modelinde farklı soğutma var. Acer övmek için de bir şey yapmıyorum, bu arkadaş yalan bilgi atmasa bir cihaz övmüyordum hepsini öneriyordum. Arkadaşın neyi savunduğunuzu bilip de konuşsanız keşke. Ayar çekmede FPS olayını bir yerimden uydurduğum yok, orada zaten yazdım ki "yeni nesil ryzen işlemcileride değişmişse bilmiyorum" diye yazmışım. Ben Intel de test ettim 20-30 FPS düşebiliyor.Hocam tamamen sallıyorsunuz. Algı yaratma peşindesiniz adeta. Ortam şartlarının belli bile olmadığı bir videoyu throttle var throttle var diye sağda solda pazarlıyorsunuz. Hani ne desem bilemedim. Ben cihazı almadan önce Türkçe'den tutun Çince'ye kadar onlarca video izledim. hiçbirinde throotle yoktu. Ama ne hikmetse sizin attığınızda var. Ek olarak sizin attığınız 4060 bile değil. bunun üzerine size haftalar önce tam 10 saatlik oyun test videosu attım. Sıcaklığın 90 derece üzerine çıkmadığı açıkca ortada ki turbo modu açık olmasına rağmen. Demek ki başkasına demeden önce kendinizin de izlemesi gerekiyor. Acer övüceğim diye yapmadığınız kalmamış. TUF A15'in soğutmasının üst düzey olmadığı ortada. Ama ortada bu kadar çok kullanıcı verisi ve videolu kanıt varken bağnazlık yapıp bulduğunuz tek videonun arkasına saklanıyorsunuz. Ayar çekmede de FPS işini bir yerinizden uydurmuşsunuz. Bir sürü oyunda test ettim, ortalama en fazla 1-2 FPS düşüyor. Oyunu da 20 FPS falan oynarsınız diyorsunuz. Ne kadar da güzel yalan söylüyorsunuz. Sanırım Acer'de falan çalışıyorsunuz. Yoksa geçen seneki kasayla aynı olup da bu fiyatta bunu önermenizin başka açıklaması olamaz.
@Xenovvia hocam arkadaşın yaptığı algıdan başka bir şey değil.
Hocam batarya Victus bilmiyorum nasıldır. Hocamın dediğinin aksine sadece oyun olmadığını belirtmek istemiştim ASUS'un. Bir de benim parmak bastığım nokta da farklıydı aslında. Talep arttığı için fiyatları uçtu Victus'un. Ben de diyorum ki 4060 TUF varken neden aynı fiyata Victtus 4060 alayım, olay bundan ibaret. Yoksa Victuslar çevreme önerdiğim ve başarılı bulduğum ürünler.İncelemelerime göre Victus çoğu laptoptan daha iyi pil ömrüne sahip tabii benim touchpadinin büyük olması hoşuma gidiyor bir de klavye olarak iyi gibime geldi ama performans tarafında servise gönderdim geldiğinde performansı neredeyse yarı yarıya düştü şimdi garantinin bitmesini bekliyorum iyi bir termal macun almayı düşünüyorum.
Hocam batarya Victus bilmiyorum nasıldır. Hocamın dediğinin aksine sadece oyun olmadığını belirtmek istemiştim ASUS'un. Bir de benim parmak bastığım nokta da farklıydı aslında. Talep arttığı için fiyatları uçtu Victus'un. Ben de diyorum ki 4060 TUF varken neden aynı fiyata Victtus 4060 alayım, olay bundan ibaret. Yoksa Victus'lar çevreme önerdiğim ve başarılı bulduğum ürünler.