HP Victus 16-R0020NT 7P637EA laptopta MUX Switch var mı?

Ben 4080 omen aldım, daha 2 hafta oldu. Evet Victuslarda vardı ama gözüm victus almaya gitmedi açıkcası.

Omen>Victus olarak konumlanıyor gibi HP tarafında.

Nasıl ROG>TUF gibi asus tarafındaysa victusda biraz daha orta seviye kalıyor. Ki 2 sene önce ben HP omenimi alırken 3070, victus piyasada yoktu bile daha yeni çıktı dediğin doğru.

Turbo boost kapatınca 20 FPS oynarsın demedim, Throttle 20 FPS'e düşürüyor dedim.
Ben de diyorum ki throttle yiyip de 20 FPS' düştüğü falan yok.
İzlediğim çoğu test ortalama oda sıcaklığı civarında yapıldığı belirtiliyor(Profesyonel testlerde en kötü ihtimalle). Attığım 10 saatlik testte ekstra bir soğutucu da yok, sadece stand var. Siz sadece bir tane teste dayanarak diyorsunuz ki throttle yapıyor, 20 FPS'e düşüyor. Bana farklı kanıtlar da sunun diyorum. Bırakın Türkçeyi bir sürü dilden video izledim, insanlarla konuştum. Bir tanesi bile throttle yaşıyorum demedi.
Ayar çekmede FPS olayını bir yerimden uydurduğum yok, orada zaten yazdım ki "yeni nesil ryzen işlemcileride değişmişse bilmiyorum" diye yazmışım. Ben Intel de test ettim 20-30 FPS düşebiliyor.
Ben burada yeni nesilleri bilmiyorum gibi bir şey göremiyorum. Daha sonra yazdıysanız hepsini okumadım. Madem bilmiyorsunuz, neden bu kadar net konuşuyorsunuz? Ya ben bilmiyordum demecen önce araştırın bakalım cidden öyle mi değil mi. Yazdığım rehberde de Asus TUF A15 ve Ryzen 7. nesil işlemcilerde olduğunu açıkca belirttim. Üstüne karşılaştırmalı görseller de ekledim. Son sayfalarda Intel işlemci için soran oldu. Onu da karşılaştırmalı şekilde gösterdim ve olmadığını dile getirdim. Siz ise Asus TUF A15'in Ryzen 7 olmayan cihazda deneyip 20-30 FPSlere varan performans kaybı olduğunu iddia ediyorsunuz. Ben bilsem bile teyit etmeden söylemiyorum, size de tavsiye ederim.

Dostum ben sana video atmışım, 50 derece oda sıcaklığında olacak hali yok cihazın. Bu cihaz throttle yemiş mi yememiş mi? Ayrıca madem 90 derece altısın, neden rehberinde 95 derece yazıyor?

Ben sizinle düzgün tartışırım, belki haklısınızdır değilsinizdir. Lakin o HYRAXA adlı şahıs olursa tartışmaya girmem. Yeterince kafasından bir şeyler salladı zaten.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-22 164616.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 30
Hocam haklısınız Victus'lar daha ucuzdu önceden ekonominin etkisi ile uçmaya başladı fiyatları.
Hocam bu durum ekonomi ile ilgili değil. Daha birkaç gün önce 30-33 bin arasına önerdiğim cihazlar resmi satıcı olan HP tarafından "indirimli" şekilde 37-38 bin liralara satılıyor. Bence burada ekonomiden daha farklı şeyler var

Acer şöyle HP dandik de gerçekler değişmiyor ısınınca ayar çekersin ayarsız 70 derece adam ayarlı 93 derece diyor bilgisiz herif anca ThrottleStop yiyor 1 videoya bakarak de bunu ben 10 video ile Acer'in ne kadar ısındığını söylerim sana alev kasanla iyi eğlenceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umurumda değilsin desem yalan olmaz, HP fanboyluğu yapanlarla işim olmaz. Elinde bir tane dahi kanıt yok gelmiş karşımda boş boş alev diyorsun. Üzücü haber, sen yalan bilgi yayınca sıcaklık değerlerim değişmiyor. Acınası.

Ayrıca 12. nesil Intel işlemciler de ayar çekilmiyor dostum

Dostum ben sana video atmışım, 50 derece oda sıcaklığında olacak hali yok cihazın. Bu cihaz throttle yemiş mi yememiş mi? .
Ben de diyorum ki bir tane videoya bakarak genelleme yapamazsınız. O kişinin cihazında sorun olabilir, cihazın hava akışını kesecek şekilde konmuş olabilir, bu sayılır gider böyle. Ben mühendis adayıyım. Bizler bile deney raporlarımızı sunarken bir sürü testler yapıyoruz acaba tek seferlik mi olmuş yoksa tutarlı bir şekilde devam mı ediyor diye.
Dostum ben sana video atmışım, 50 derece oda sıcaklığında olacak hali yok cihazın. Bu cihaz throttle yemiş mi yememiş mi? Ayrıca madem 90 derece altısın, neden rehberinde 95 derece yazıyor?
Her ne kadar bu cihazlar 95 derecede bile çalışabilseler de bu durum uzun vadede iyi değildir,
Ben hiçbir zaman 95 dereceye çıkıyor demedim. 95 derecede de çalışabilir dedim. Bence bu ikisi de farklı şeyler. Ek olarak yine karşılaştırması var o rehberde. Hiçbir işlem yapılmadığında olan sıcaklıkları da, işlemden sonraki sıcaklıkları da koydum. İnsanlar farkı anlasın diye de kaydırmalı olarak koydum.

Acer Isınma Şikayetleri - Şikayetvar Acer Nitro 5 laptop ısınıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Acer nitro 5 ısınma sorunu Yardım - Acer Nitro AN515-54 Isınma ve Performans Problemi sadece birazı.

Acer Nitro 5 Isınma ve Ses Sorunu Acer nitro 5 ısınması? Acer Nitro Dizüstü Pc Isınma Sorunu !! isinmasi bulmak kolay.

O zaman olabilir, cihaz elimde değil. Çok da yorum yapamam, sende cihaz var sende sorun yoksa yapacağım bir şey de yok. Diğer şahıs gibi cihaz bende olmamasına rağmen 100 derece diyemem

Dostum ben de böyle bir şey yok sen anlamıyor musun? İstediğin kadar şikayet at umurumda değil.

Avut kendini canım, boşta 35 gördüm dün. 60 derece ile iyi şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…