HP Victus 16 R0038NT 7P6l4EA ile ekran kararması oluyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

HP Victus 16 serisi laptopum var yakın zamanda 8+8 GB olam RAM'lerini 16+16 GB Crucial 5200MHz RAM'larla değiştirdim. Metin2 oyuncusuyum oyuna girdiğim zaman PC 2-3 saniye donuyor geri geliyor hemen ardından tekrar donuyor ve oyun geliyor ama bu sefer masaüstü simgelerde dahil komple kararıyor masaüstüne gelip yenile yaptığım zaman düzeliyor. Bu sorunun nedeni ne olabilir? Birkaç RAM testi yaptım herhangi bir sorun çıkmadı ekran kartını güncelledim ama yine de fayda etmedi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka oyunlarda durum nasıl ve MUX açık mı?

Omen Gaming Hub içinde graphic switch kısmı. O hangi modda bakar mısınız? Ayrıca imkan varsa başka bir oyun yükleyip deneyin.

Graphic switch kısmı hybrid modda. Eski RAM'ları taktım tekrar şu an için sorun yaşamadım. Bu sorun RAM kaynaklı olabilir mi?

Graphic switch kısmı hybrid modda. Eski RAM'ları taktım tekrar şu an için sorun yaşamadım. Bu sorun RAM kaynaklı olabilir mi?

Olabilir evet. 2 gündür nedense Crucial RAM'ler hakkında şikayet duymaya başladım. Eski RAM'leriniz nedir?

Peki ben bu RAM'ları alalı yaklaşık 20 gün oldu. Bunları aldığım yere tekrar göndereceğim. Sorunu satıcıya nasıl açıklamalıyım bir öneriniz var mı?

Yaşadığınız sorunu dile getirin. Eski RAM'ler ile deneyip problem olmadığını söyleyin.

Yaşadığınız sorunu dile getirin. Eski RAM'ler ile deneyip problem olmadığını söyleyin.

Aldığım siteden satıcıya bir talep metni yazdım ve sıkıntılarımı dile getirdim tabii satıcı en erken pazartesi dönüş yapabilir diye düşünüyorum. Cevap geldiği zaman buraya bilgilendirme için yazarım. İlginiz için çok teşekkür ediyor hayırlı geceler diliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı