HP Victus 16 R0047NT alınır mı?

Doların kaç TL oldugunuda unutuyorsun sanırım.
Ülkenin alım gücünden veya ekonomiden bahsetmiyorum, bu cihazlar dolar üzerinden geliyor. 1200 dolar da çok düşük dolayısıyla "giriş seviyesi" cihaz alıyorsun. Giriş seviyesi alıpta SSD için düşük donanım almakta mantıklı değil, 6 GB VRAM neye yetecek?

Dolar isterse 50 olsun sen 1200 dolar baydığın sürece giriş seviyesi olarak geçecek bu cihaz.

Fakat 3050 ROG alırsan o "üst segment" olarak geçecek.

Ülkenin alım gücünden veya ekonomiden bahsetmiyorum, bu cihazlar dolar üzerinden geliyor. 1200 dolar da çok düşük dolayısıyla "giriş seviyesi" cihaz alıyorsun. Giriş seviyesi alıp da SSD için düşük donanım almakta mantıklı değil, 6 GB VRAM neye yetecek?

Dolar isterse 50 olsun sen 1200 dolar baydığın sürece giriş seviyesi olarak geçecek bu cihaz.

Peki giriş seviyesi olabilir fakat senin dediğin gibi 30 kya 4050 33 kya 4060 olmuyor kardeşim hadi diyelim ki oldu sana 8 GB RAM neye yetecek veya 500 GB SSD?

Fakat 3050 ROG alırsan o "üst segment" olarak geçecek.
Nasıl yani 3050 üst segment ?

Peki giriş seviyesi olabilir fakat senin dediğin gibi 30 kya 4050 33 kya 4060 olmuyor kardeşim hadi diyelim ki oldu sana 8 GB RAM neye yetecek veya 500 GB SSD?
Dostum, anlayamıyorsun galiba. Bu RAM ve SSD sonradan ekleniyor. Ve 4050 1 TB SSD alınca o 4050 kart sana iyi performans sağlayamayınca o yüklediğin oyunları ne yapacaksın?

Ne yaparsan yap, konuyu attığın cihazı övmeleri için açmışsın olumsuz gelince de tersliyorsun. İlgilenmeyeceğim, iyi kazıklanmalar.

Dostum, anlayamıyorsun galiba. Bu RAM ve SSD sonradan ekleniyor. Ve 4050 1 TB SSD alınca o 4050 kart sana iyi performans sağlayamayınca o yüklediğin oyunları ne yapacaksın?

Ne yaparsan yap, konuyu attığın cihazı övmeleri için açmışsın olumsuz gelince de tersliyorsun. İlgilenmeyeceğim, iyi kazıklanmalar.

Dostum ben senin dediğini tabii ki anlıyorum sonradan ekle hiçbir sıkıntı olmaz istersen 64 RAM 4 TB SSD yap ama sıkıntı buradaki bütçe bu butcedeki RTX 40 serisi alınır mı? Yoksa bu bütçeyi daha fazla asmadan iyisi var mı demek istiyorum.

Dostum ben senin dediğini tabii ki anlıyorum sonradan ekle hiçbir sıkıntı olmaz istersen 64 RAM 4 TB SSD yap ama sıkıntı buradaki bütçe bu butcedeki RTX 40 serisi alınır mı? Yoksa bu bütçeyi daha fazla asmadan iyisi var mı demek istiyorum.

Nasıl yani 3050 üst segment ?
Segment donanıma göre belirlenmez, modelin kasasına/soğutmasına/paneline göre değerlendirilir. ROG Strix modelleri de üst segment oldukları için 30'a 3050 alabiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı