HP Victus 16 R1 serisi Hall sensör sorunu yaşayan var mı?

Ben 3. Ayda macun değiştirdim 14700hx-4070 var. Kendi macunu çok dandik alt kapak vidalarını bı kere söktüm takmıyorum. Fanlar fena tozlaniyor çıkarıp temizleyip takıyorum

Ben 3. Ayda macun değiştirdim 14700hx-4070 var. Kendi macunu çok dandik alt kapak vidalarını bı kere söktüm takmıyorum. Fanlar fena tozlaniyor çıkarıp temizleyip takıyorum
termal macun değişimi garanti kapsamı dışına çıkartmıyor değil mi ürünü ? Bir de ben Ram takviyesi yapacağım o garanti kapsamı dışına çıkartır mı ürünü ? Cevaplayabilirsen sevinirim :)

termal macun değişimi garanti kapsamı dışına çıkartmıyor değil mi ürünü ? Bir de ben Ram takviyesi yapacağım o garanti kapsamı dışına çıkartır mı ürünü ? Cevaplayabilirsen sevinirim :)
yok kanka çıkartmaz ama macun değişimi yapacaksan ptm7950 faz macun öneririm ısınmama garantili :)

Victus da çıkarmıyor dedi servis bana ama zarar vermeyin demişti. Ram ekledim bende SSD 2 slot var ama 2. Slota SSD ekleyince çok fena SSD ve anakart ısınıyor diye söktüm tekrar birinci SSD yi yükseltip içindekini hariciye çevirdim. 2. SSD eklicekseniz büyük boyutlu alıp 1-2 TB içindekiyle değiştirin

yok kanka çıkartmaz ama macun değişimi yapacaksan ptm7950 faz macun öneririm ısınmama garantili :)
Bende termal grizily krynout extreme öneririm.

R1015nt var 1 sene oldu 14700hx aslında baya memnunum bir sorun yaşamadım ama mide bulandırıcı konular, sadece oyun yüksek oynuyorum herşey normal gibi ama ileride çıkarmı sorun bilinmez
Boşta kaç derece bilgisayarınız acaba? Aynı işlemci bende de var, hall sensör sorunu yüksek sıcaklıklardan oluyormuş sanırım.

Boşta kaç derece bilgisayarınız acaba? Aynı işlemci bende de var, hall sensör sorunu yüksek sıcaklıklardan oluyormuş sanırım.
Benim laptop altında ayatlık var yani fanlar hep tabana mesafeli, zemine yapışık değil, 55 derece civarı oluyor çok uzun süreler olmasa da genelde cs2 için kullanıyorum, hafta da 3 gün 2 saat gibi, o sırada da 75-80 oluyor

Benim laptop altında ayatlık var yani fanlar hep tabana mesafeli, zemine yapışık değil, 55 derece civarı oluyor çok uzun süreler olmasa da genelde cs2 için kullanıyorum, hafta da 3 gün 2 saat gibi, o sırada da 75-80 oluyor
Benim bilgisayarda kesin sorun var o zaman ya. Otomatik fan ayarında, yerden yüksek şekilde boşta 60-65 derece ortalama. Oyunlarda 80 dereceden aşağı inmiyor. Aynı işlemci. Muhtemelen bunda da bozulma olur.

Benim bilgisayarda kesin sorun var o zaman ya. Otomatik fan ayarında, yerden yüksek şekilde boşta 60-65 derece ortalama. Oyunlarda 80 dereceden aşağı inmiyor. Aynı işlemci. Muhtemelen bunda da bozulma olur.
Çok aşırı bir fark yok 5 derece normal, ben oynarken fanları maxlıyorum bazen performans kaybı olmasın diye, ısınmaması adına, pc altında da yükseklik ayaklar var hava girişleri iyi olduğundan da olabilir o farklar

Dosya Ekleri

• images (21).jpeg
    images (21).jpeg
    21,5 KB · Görüntüleme: 20
Bugün HP Victus 16 r-1057NT model laptopu sipariş ettim. Ancak cihaz. TV'nin çektiği bu videoya göre Hall sensör sorunu R1 model laptoplarda da görülmüş. Siz hiç R1 modelde Hall sensör sorununa rastladınız mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an ne durumda?

Arkadaşlar bu PC'den bende de vardı fanlar maksimum çalıştırılırinca bizim evle mi ilgili bilmiyorum çok fazla toz alıyor, ara ara temizlikmekte fayda var, sıkılıp elden çıkardım Hall sensör sorunu olmadı hiç macun da degistirdim r1025 vardı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı