termal macun değişimi garanti kapsamı dışına çıkartmıyor değil mi ürünü ? Bir de ben Ram takviyesi yapacağım o garanti kapsamı dışına çıkartır mı ürünü ? Cevaplayabilirsen sevinirimBen 3. Ayda macun değiştirdim 14700hx-4070 var. Kendi macunu çok dandik alt kapak vidalarını bı kere söktüm takmıyorum. Fanlar fena tozlaniyor çıkarıp temizleyip takıyorum
yok kanka çıkartmaz ama macun değişimi yapacaksan ptm7950 faz macun öneririm ısınmama garantilitermal macun değişimi garanti kapsamı dışına çıkartmıyor değil mi ürünü ? Bir de ben Ram takviyesi yapacağım o garanti kapsamı dışına çıkartır mı ürünü ? Cevaplayabilirsen sevinirim![]()
Bende termal grizily krynout extreme öneririm.yok kanka çıkartmaz ama macun değişimi yapacaksan ptm7950 faz macun öneririm ısınmama garantili![]()
Boşta kaç derece bilgisayarınız acaba? Aynı işlemci bende de var, hall sensör sorunu yüksek sıcaklıklardan oluyormuş sanırım.R1015nt var 1 sene oldu 14700hx aslında baya memnunum bir sorun yaşamadım ama mide bulandırıcı konular, sadece oyun yüksek oynuyorum herşey normal gibi ama ileride çıkarmı sorun bilinmez
Benim laptop altında ayatlık var yani fanlar hep tabana mesafeli, zemine yapışık değil, 55 derece civarı oluyor çok uzun süreler olmasa da genelde cs2 için kullanıyorum, hafta da 3 gün 2 saat gibi, o sırada da 75-80 oluyorBoşta kaç derece bilgisayarınız acaba? Aynı işlemci bende de var, hall sensör sorunu yüksek sıcaklıklardan oluyormuş sanırım.
Benim bilgisayarda kesin sorun var o zaman ya. Otomatik fan ayarında, yerden yüksek şekilde boşta 60-65 derece ortalama. Oyunlarda 80 dereceden aşağı inmiyor. Aynı işlemci. Muhtemelen bunda da bozulma olur.Benim laptop altında ayatlık var yani fanlar hep tabana mesafeli, zemine yapışık değil, 55 derece civarı oluyor çok uzun süreler olmasa da genelde cs2 için kullanıyorum, hafta da 3 gün 2 saat gibi, o sırada da 75-80 oluyor
Çok aşırı bir fark yok 5 derece normal, ben oynarken fanları maxlıyorum bazen performans kaybı olmasın diye, ısınmaması adına, pc altında da yükseklik ayaklar var hava girişleri iyi olduğundan da olabilir o farklarBenim bilgisayarda kesin sorun var o zaman ya. Otomatik fan ayarında, yerden yüksek şekilde boşta 60-65 derece ortalama. Oyunlarda 80 dereceden aşağı inmiyor. Aynı işlemci. Muhtemelen bunda da bozulma olur.
Bugün HP Victus 16 r-1057NT model laptopu sipariş ettim. Ancak cihaz. TV'nin çektiği bu videoya göre Hall sensör sorunu R1 model laptoplarda da görülmüş. Siz hiç R1 modelde Hall sensör sorununa rastladınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.