HP Victus 16 R1045NT laptopa SSD tavsiyesi

235742

Kilopat
Merhaba, HP Victus 16 R1045NT laptop kullanıyorum. İçerisinde Kioxia KXG80ZNV512G model 512 GB SSD var. Bu SSD yetersiz geliyor ve 1TB SSD almak istiyorum. Aklımda aşağıdaki SSD var. Bu fiyatlarda siz ne önerirsiniz? Ve içerisindeki SSD'ye mi yoksa yeni alacağım SSD'ye mi Windows'u kurmalıyım?

Merhaba, HP Victus 16 R1045NT laptop kullanıyorum. İçerisinde Kioxia KXG80ZNV512G model 512 GB SSD var. Bu SSD yetersiz geliyor ve 1TB SSD almak istiyorum. Aklımda aşağıdaki SSD var. Bu fiyatlarda siz ne önerirsiniz? Ve içerisindeki SSD'ye mi yoksa yeni alacağım SSD'ye mi Windows'u kurmalıyım?
Bu bütçede Exceria Pro rakipsiz. Sadece laptop içinde ısınıyor Exceria'lar.

Eski olanda da DRAM var ve yenisinde de, XG8'de bir sıkıntı veya sorun yoksa içinde kalabilir ama istiyorsanız Exceria Pro'ya da kurabilirsiniz.

Bu bütçede Exceria Pro rakipsiz. Sadece laptop içinde ısınıyor Exceria'lar.

Eski olanda da DRAM var ve yenisinde de, XG8'de bir sıkıntı veya sorun yoksa içinde kalabilir ama istiyorsanız Exceria Pro'ya da kurabilirsiniz.
Peki Victus 16larda 2.M2 SSD yuvasının olduğu yerden dolayı fazla ısındığını söylüyorlar. Bu durumun SSD'ye etkisi çok olumsuz olur mu sence?

Peki Victus 16larda 2.M2 SSD yuvasının olduğu yerden dolayı fazla ısındığını söylüyorlar. Bu durumun SSD'ye etkisi çok olumsuz olur mu sence?
Çok fazla ısınırlarsa hızlarını kısarlar ve hızları çakılabilir sık sık. (80 dereceden sonra yaşanıyor sanırsam.) 7GB/s yerine 4GB/s civarına filan. Böyle bir durumda sağlıklı kalırlar ama hızları düşük olur. Ama sıcaklık sık sık 80-90 derece civarında olursa hep, ömrü daha kısa sürebilir.

Kasanın içine sığıyorsa küçük SSD soğutucu, sığmıyorsa termal ped sıkıştırmak dışında pek çare yok doğrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı