Çözüldü HP Victus 16 RTX 4050 Valorant oynarken donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuf Aldaş

Hectopat
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
500 GB NVMe SSD
Ekran kartı
RTX 4050
Anakart
Victus laptop anakartı
İşlemci
i5 14. Nesil
Bilgisayarı alalı daha 20 gün oldu ve şu an Valorant oynayacağım zaman, bir şey yapınca arkadan hem oyunun sesi hem Discord'un sesi geliyor ama bilgisayar donup kalıyor. Bilgisayarı ilk aldığımda da değişik bir şey olmuştu buna benzer değildi ama yeni bilgisayarın bunu yapması saçma. Zaten muhtemelen yarın HP'yi arayıp söyleyeceğim. Ya da onu yapmak yerine başka yapılacak bir şey var mı?

Dediğim çıkıyor gibi @375274 HP ne yaparsanız yapın çözmeyecektir 25 watt çeken işlemciye bile normal dediler.

Bilgisayarı alalı daha 20 gün oldu ve şu an Valorant oynayacağım zaman, bir şey yapınca arkadan hem oyunun sesi hem Discord'un sesi geliyor ama bilgisayar donup kalıyor. Bilgisayarı ilk aldığımda da değişik bir şey olmuştu buna benzer değildi ama yeni bilgisayarın bunu yapması saçma. Zaten muhtemelen yarın HP'yi arayıp söyleyeceğim. Ya da onu yapmak yerine başka yapılacak bir şey var mı?
Discord olmadığı zaman bu problem oluyor mu ?

Discord olmadığı zaman bu problem oluyor mu?

Discord ile pek alakası olamaz eğer ki olursa bu bilgisayarın problemi olur ve hayli saçma olur.

Yapabileceğiniz en iyi şey UV dur.

Discord ile pek alakası olamaz eğer ki olursa bu bilgisayarın problemi olur ve hayli saçma olur.

Bir arkadaşım var RAM sorunu gibi dursa da Lenovo IdeaPad 3 Gaming kullanıyordu, discord yayını yaparken onlarda yayın donuyor takılıyor diyordu aslında aldığı FPS'lerim iyi diyordu ancak FPS düşürüyordu bence. Takılanını ilk defa görüyorum lakin DC bende de garip çalışıyor ondan şüpheleniyorum, her açtığımda video sırasında seste değişim oluyordu düzeliyordu.

Bir arkadaşım var RAM sorunu gibi dursa da Lenovo IdeaPad 3 Gaming kullanıyordu, Discord yayını yaparken onlarda yayın donuyor takılıyor diyordu aslında aldığı FPS'lerim iyi diyordu ancak FPS düşürüyordu bence. Takılanını ilk defa görüyorum lakin DC bende de garip çalışıyor ondan şüpheleniyorum, her açtığımda video sırasında seste değişim oluyordu düzeliyordu.

Bende donuyor ama Discord açıkken ayrı bir donma yaşamadım.

Hocam dünyalar kadar Victus limitli almayın konuları açıldı :)

Bana hater diyordu @Ruindry fakat dediğim şey buydu kesin limitdej diyemem belki başka bir şey vardır ama yüksek ihtimal ile limitten.

Onu hiç denemedim ama şimdi donanım ivmesini kapattım bir de öyle deneyeceğim.

Ve evet hala aynı problem oluyor Discord ile alakası yok ya donanım ya da Windows ile alakalı ben yarın servisi arayıp söyleyeceğim.

Muhtemelen hem donanım hem Windows değil sorun oyunun ayarlarını değiştirdim öyle deneyeceğim bir de, ama eğer olmmazsa zaten HP servisi arayacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı