HP Victus 16 RTX3060 laptop alınır mı?

Bütçe
21000

hosshia

Hectopat
HP Victus 16 almak istiyorum fakat ısınma sorunu veya başka bir sorunu var mıdır? AAA oyunları oynayabilir miyim? Beni uzun süre götürür mü? Almak istediğim model bu eğer başka önerileriniz varsa onlara da açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki beni üzer mi? Genel olarak oyun oynamak için kullanacağım taşınabilir diye laptop almak istiyorum fakat bu fiyat bandındaki masaüstü bilgisayarlara göre FPS değerleri nasıl olur ve o fark için masaüstü almaya değer mi?

Fark için masaüstü değer kesinlikle, Victus'ta laptop tarafında üzmez ama. Eğer masaüstü imkanın varsa ve laptopla pek işin yoksa masaüstü tercih et.

Hocam peki beni üzer mi? Genel olarak oyun oynamak için kullanacağım taşınabilir diye laptop almak istiyorum fakat bu fiyat bandındaki masaüstü bilgisayarlara göre FPS değerleri nasıl olur ve o fark için masaüstü almaya değer mi?

Hocam laptoptaki RTX 3060'in performansi masaustunde sanırım RTX 2060'a denk geliyordi FPS bazında. DLSS haricinde ham performans. Yani sen bu fiyata masaustunde RTX 3070 Ti gücunde RX 6800 toplayabilirsin.
(Bu dediklerim tamamen FPS karsilastirmasi masaustu/laptop/amd-nvidia atismasina girmeyiniz)

Hocam laptoptaki RTX 3060'in performansi masaustunde sanırım RTX 2060'a denk geliyordi FPS bazında. DLSS haricinde ham performans. Yani sen bu fiyata masaustunde RTX 3070 Ti gücunde RX 6800 toplayabilirsin.
(bu dediklerim tamamen FPS karsilastirmasi masaustu/laptop/amd-nvidia atismasina girmeyiniz)

Hocam yeni konu açsam sistem konusunda yardım edebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı