HP Victus 16 Ryzen 5 5600H alınır mı?

Alın ama alırken bilmeniz gereken bazı şeyler var
RTX 3060 100 watt versiyonu kullanılıyor
Ekran sallanması çok yok ama yine de var kendi klavyesini kullandığın sürece oluyor
Bazı modellerde ekran renklerinde sorun var şans işi
Klavyesi tek renk bu bir eksi değil bence ama bazıları için eksiklik gibi görülebiliyor.
Denediğim süreçte ve kullanan arkadaşlarımdan öğrendiklerim bunlar
Ve son olarak AMD işlemcili olanlar Intel'li olanlara göre çok küçük farklarla daha sıcak çalışıyor haberiniz olsun.

Klavye ışığı canlı hocam ama güzel gösteriyor hem ofis bilgisayarı hem gaming gibi duruyor

Ben de 3050 Ti ekran kartlı ve 16 GB RAM'li olanı var. İşlemci yeterli ama senin 8 GB RAM eklemen gerekecek.

Arkadaş haklı. Windows 11 4 5 GB kullanıyor zaten. Windows 10 kurduğun zaman driverlar desteklemiyor, özellikle fan speed programı Omen Gaming hub ek olarakta uyumsuz ses driverı yükleyince hoparlörden pıt pıt diye ses geliyor

Uyumsuz çalışma sadece bir "efsane".

Hocam eğer kullanıcı NPC gibi sadece CS, Valorant, LoL oyacak ise sorun olmaz evet. Ama benim gibi her türden oyun oynayan adamların işi AMD'de sıkıntı. Geçen Darkest Dungeon indirdim oyunda ki çogu kısım aşırı kasıyor, araştırınca AMD driverından kaynaklandığını öğrendim. Oyun yapımcısı mı AMD sürücüleri mi suçlu bilmiyorum umurumda da değil .

Kaynak ben ve Reddit'teki bir sürü adam:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Knk peki i5 12. Nesil 3050 ti tercih edilebilir mi AMD bu kadar sıkıntıysa

Ben de 3050 ti ekran kartlı ve 16 GB ramli olanı var. İşlemci yeterli ama senin 8 GB ram eklemen gerekecek.
Memnun musun hocam çok pc zorlayan bir değilim alırsam iş görür mü bu model dışında

Kanka peki i5 12. Nesil 3050 Ti tercih edilebilir mi AMD bu kadar sıkıntıysa

Memnun musun hocam çok PC zorlayan bir değilim alırsam iş görür mü bu model dışında

Kanki her turlu 3060 al derim. AMD, Intel kadar iyi olmasa bile 6 GB VRAM'den 4 GB'a düşme bence.

Bu modele bakabilirsin hem 16 GB ile direkt geliyor yani seni uğraştırmaz hem de Intel i5-12500H, bu iki işlemcinin performans farkı pek yok ama AMD kullanmaktan her türlü iyidir. Tabii sadece ekstra 8 GB RAM ve Intel işlemci +3K eder mi bilmem.

@botnxva
Knk peki victus mu tercih edilir monster mi

bende 3060dan düşmek istemem ama ram ekleme işi nasıl olur onuda bilniyotum ve çıkartılan 2 tane 4gb ram ne olucak , o yüzden kararsızım

@botnxva

Knk peki victus mu tercih edilir monster mi

bende 3060dan düşmek istemem ama ram ekleme işi nasıl olur onuda bilniyotum ve çıkartılan 2 tane 4gb ram ne olucak , o yüzden kararsızım
Ben victus aldım paneli biraz dandik tasarım falan yapıyorsan renkler tam doğeuluk vermeyebilir onun dışında benim aldığım cihaz da 8 gb ve 16 ya çıkartmayı düşünüyorum
ekran sallanma sorunu falan da çok abartılacak bi şey değil
Çıkarttığın 4 lük ramleri satabilirsin Eğer başka bilgisayarcıya falan taktıracaksan belki o alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…