mirzahalit
Hectopat
Daha fazla
Olmaz hocam, direkt olmaz. Ryzen daha mantıklı, Ryzen işlemciler 35 watt çalışıyor ve 2. Bir Ekran Kartı var diyebiliriz, apu olarak çok güçlüler güç verimliği ve daha iyi işlemciler olması sebebiyle en azından bu fiyattan kesinlikle demin gösterdiğiniz daha iyi bir seçenekti.
4050 var kesinlikle 4060 daha iyi bir ekran kartı en basitinden 8 gb Vram olsun fakat çok fazla oyun oynamıyorsunuz aralarında benim için kayda çok değer bir fark yok ama başka kullanıcılar reçine oldukça fazla olabilir şahsen ben bu kadar fazla takmıyorum.
Ben şahsen intel İ5 14500HX'i seçerdim.
Bunun ilk sebebi işlemci performansı benim için oldukça önemli.
İkinci sebeb:
Eskisi kadar oyun oynamıyorum, 4050 bana fazlasıyla yetecek, video yu izlerseniz aralarında %30'luk farkla bile görebilirsiniz şahsen bu farklar benim için önemli değil.
İşlemci sizin için önemliyse İntel'i alın.
Ekran kartı daha önemli ise 8645hs favorim
Arkadaşın önerisi![]()
HP Victus 15-FB2010NT A05NJEA AMD Ryzen 5-8645HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6 inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop
Üstün İşlem Bileşenleri Güçlü AMD işlemci, modern grafik kartı ve yüksek bellek kapasitesi ile en iyi oyun performansına ulaş.www.laptop.com.tr
Arkadaşlar arkadaşı lütfen batırmayalım.Intel Core i7 12650H vs AMD Ryzen 7 8845HS: performance comparison
We compared Intel Core i7 12650H (2.3 GHz) against AMD Ryzen 7 8845HS (3.8 GHz) in games and benchmarks. Find out which CPU has better performance.nanoreview.net
uzun uzun cevaplamışsınız hocam çok teşekkür ederim,
Son durumda ilk attığım laptop(https://www.hepsiburada.com/hp-vict...lgisayar-p-HBCV00004J64U4?magaza=GpnTeknoloji)
ve (https://www.laptop.com.tr/urun/4372...hd-freedos-gaming-laptop/?ref=akakce&v=1.91.6) arasında kaldım lakin zaten taksitle alacağım için ikinciside nerdeyse 38 bin civarı olucak.
Sence ikisi arasından son karar olarak hangisini almayalım veya daha güzel tabirle hangisi hangi konuda daha baskındır?
(laptop.com.tr inşallah güvenilirdir öyle gözüküyor)