Vallahi kargoda şu an gelince iade edebilirim ama düşünüyorum çünkü bu modelinde S0 serisinden de olsa hiç belirten görmedim. Yani bana denk gelir mi veya sensörü falan çıkarıyorlarmıs cok etkiler mi onu düşünüyorum.
Gaming Laptop'larda uzun ömürlü kullanılması isteniyorsa her türlü CPU'ya UV yapılması şart, şimdiye kadar 3 tane Gaming laptop eskittim masaüstümü alana kadar, hepsine UV yaptım, MSI konusunda haklısınız, kusura bakmayın.
Kronik sıkıntı bilinmiyorken 2 sene önce almıştım. Allah'a şükür bende sıkıntı yok gibi, geçen bakıma verdim yapıldı kargoya verildi, elime alınca olmasından korkuyorum. Böyle bir stres ile yaşanmaz hiç girişmeyin.
Kronik sıkıntı bilinmiyorken 2 sene önce almıştım. Allah'a şükür bende sıkıntı yok gibi, geçen bakıma verdim geldi cihaz, elime alınca olmasından korkuyorum. Böyle bir stres ile yaşanmaz hiç girişmeyin.
Verin hocam ben garanti uzatmak zorunda kaldım ne olur ne olmaz. Ya anakart değişir sizin ya da Hall sensor sökerler. Servise verilmeden önce anakartın seri numarası gibi bir şey vardı anakarta has, ona bakıp yollayın. Değiştirmeden Hall sensor söküp halletik diyebiliyorlar.