HP Victus 16-S0023NT kronik sorun çıkarır mı?

Vallahi kargoda şu an gelince iade edebilirim ama düşünüyorum çünkü bu modelinde S0 serisinden de olsa hiç belirten görmedim. Yani bana denk gelir mi veya sensörü falan çıkarıyorlarmıs cok etkiler mi onu düşünüyorum.

Hocam çok var, detaylı araştırırsanız görebilirsiniz, ama eğer getirisi olmayan çok riskli 34.000 TL'ye kumar oynamak isterseniz bilmiyorum.

Hocam MSI Cyborg önermeyin. GPU wattları aşırı düşük. Acer Nitro 5'ler yine iyi. Ama onlarda da sevmediğim şey 75W GPU koymaları.

Gaming Laptop'larda uzun ömürlü kullanılması isteniyorsa her türlü CPU'ya UV yapılması şart, şimdiye kadar 3 tane Gaming laptop eskittim masaüstümü alana kadar, hepsine UV yaptım, MSI konusunda haklısınız, kusura bakmayın.

Hocam çok var, detaylı araştırırsanız görebilirsiniz, ama eğer getirisi olmayan çok riskli 34.000 TL'ye kumar oynamak isterseniz bilmiyorum.
Aynen öyle.Hocam bence üstüne bir 3000 koyup Excalibur alın.Piyasada alınabilecek bir Casper kalmış 4060 laptoplar için.

Kronik sıkıntı bilinmiyorken 2 sene önce almıştım. Allah'a şükür bende sıkıntı yok gibi, geçen bakıma verdim yapıldı kargoya verildi, elime alınca olmasından korkuyorum. Böyle bir stres ile yaşanmaz hiç girişmeyin.

Kronik sıkıntı bilinmiyorken 2 sene önce almıştım. Allah'a şükür bende sıkıntı yok gibi, geçen bakıma verdim geldi cihaz, elime alınca olmasından korkuyorum. Böyle bir stres ile yaşanmaz hiç girişmeyin.
Vallahi haklısınız hocam.Ben alalı 9 ay oldu şu an o sorunu yaşıyorum.Servise mi versem?

Vallahi haklısınız hocam. Ben alalı 9 ay oldu şu an o sorunu yaşıyorum. Servise mi versem?

Anakart değişimi isterler, tabii bedelini ödemen karşılığında, belki lehim değişimi yaparlar sadece, oda 200 300 lira gibi bir şey sanırım.

Aynen öyle. Hocam bence üstüne bir 3000 koyup Excalibur alın. Piyasada alınabilecek bir Casper kalmış 4060 laptoplar için.

Yani hocam Excalibur'lara cok sıcak bakmıyorum ben bütçeyi biraz daha artirip Acer ve ASUS'lara bakabilirim diye düşünüyorum

Vallahi haklısınız hocam. Ben alalı 9 ay oldu şu an o sorunu yaşıyorum. Servise mi versem?

Verin hocam ben garanti uzatmak zorunda kaldım ne olur ne olmaz. Ya anakart değişir sizin ya da Hall sensor sökerler. Servise verilmeden önce anakartın seri numarası gibi bir şey vardı anakarta has, ona bakıp yollayın. Değiştirmeden Hall sensor söküp halletik diyebiliyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı