HP Victus 16-S0023NT OCCT CPU testi sonuçları nasıl?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
@Artoria Pendragon merhaba, sizinle geçen birkaç konuda da konuşmuştuk hocam. Son zamanlarda bolca forumda tavsiye edilen HP Victus 16-S0023NT model cihaza sahibim. Bugün OCCT programı ile CPU testi yaptım, hatta bir başka bir konuda da bu konu hakkında konuşmalarım geçti başkalarıyla. Bir de sizden yorum olmak istedim.
Bu "normal" mod ile toplam 11 dakika boyunca yaptığım test;

1693784900394.png

Bu da "Extreme" mod ile 15 dakika boyunca yaptığım test;

1693784835294.png

Bu testi yapmamın asıl sebebi; bu modellerde "throttle" şikayetlerinin, iddialarının bulunmasıydı. Değerleri kontrol edebilir misiniz size zahmet? Çok büyük bir sıkıntı gözüküyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Artoria Pendragon merhaba, sizinle geçen birkaç konuda da konuşmuştuk hocam. Son zamanlarda bolca forumda tavsiye edilen HP Victus 16-S0023NT model cihaza sahibim. Bugün OCCT programı ile CPU testi yaptım, hatta bir başka bir konuda da bu konu hakkında konuşmalarım geçti başkalarıyla. Bir de sizden yorum olmak istedim.
Bu "normal" mod ile toplam 11 dakika boyunca yaptığım test;

Eki Görüntüle 1930306

Bu da "Extreme" mod ile 15 dakika boyunca yaptığım test;

Eki Görüntüle 1930304

Bu testi yapmamın asıl sebebi; bu modellerde "throttle" şikayetlerinin, iddialarının bulunmasıydı. Değerleri kontrol edebilir misiniz size zahmet? Çok büyük bir sıkıntı gözüküyor mu?

Ben size yazdığım mesajda nedenini açıklamıştım zaten, konu açmana gerek yoktu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı