HP Victus 16-S0023NT Ryzen 5 7640HS RTX 4060 laptop 40 bin TL'ye değer mi?

Bütçe
40.000TL

behlul2320

Centipat
Katılım
10 Şubat 2023
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fiyat neredeyse 40k bütçede 1 kuruş yukarı çıkamam.

Sistem içeriği:
HP Victus 16-S0023NT
Ryzen 5 7640HS.
RTX 4060 8 GB.
16 GB RAM.
512 GB SSD (1TB Kioxia Exceria ile değişecek)
Gamepower kyruse 7.1
Logitech small mouse pad.
Razer DeathAdder Essential.
Gamepower Overlord red Switch.

Sistem hakkında görüşleriniz nelerdir? 40k fiyatı hak ediyor mu, benzer fiyatlara tercih edilmesini önereceğiniz parçalar var mıdır?
 
Değmez, ekipmanlar hakkında yorum yapmayacağım çünkü net bilmiyorum. Sadece laptop üzerine konuşursam bu fiyata elle tutulacak yanı yok. Bu cihaza bakmanızı öneririm;


1 kuruş yukarı çıkmaz dediniz ama ekipmanları falan boş verin, gerçekten fiyatını hak eden şu ürünü düşünün derim. Laptop bir defa alınır ama ekipmanlar zamanla tamamlanabilir.


Nitro 16 alamazsanız zaten 1. linkte olan ürünü alabilirsiniz.
 
Çok anlamam ama 13.nesil işlemcisi olduğu için bu daha iyi gibi geldi.
 
Çok anlamam ama 13.nesil işlemcisi olduğu için bu daha iyi gibi geldi.
Victus 15 sıkıntılı bir ürün. Alınmaz.
 
Ben de özellikle sorunsuz cihaz arıyorum Nitro serilerinde ghostingden bahsedildi TUF serileri ısınıyormuş Gigabyte'larda anakarttan bahsedildi Monster ve Excalibur'u saymaya gerek yok zaten ama Victus 16ya kötü diyeni görmedim.
Nitro 16 gayet başarılı cihaz. Kronik sorunu da yok ve fiyat performans ürünü. Ben sizin yerinizde olsam onu alırdım @Astiva attığı ürünü.
Kasası, soğutması (sıvı metal var) ve ekranı Victus 16 dan iyi.
 
Ben de özellikle sorunsuz cihaz arıyorum Nitro serilerinde ghostingden bahsedildi. TUF serileri ısınıyormuş Gigabyte'larda anakarttan bahsedildi Monster ve Excalibur'u saymaya gerek yok zaten ama Victus 16'ya kötü diyeni görmedim.

Nitro 5 alsanız bile düşük olan 144Hz panel değil 165Hz olan ve düşük gecikme süresi sunan panele sahip olacaksınız. Nitro 16'nın zaten paneli iyi. Victus 16 modelinde çoğu kişi çekiniyor söylemeye ama 25 ms civarı bir paneli var zaten. Sizce bu kadar yüksek gecikmeli bir model ghosting yapamayacak mı? Kişiye göre değişiyor biraz elbette, düşük gecikme hızlı bir panele alışkınsanız direkt fark edebilirsiniz. Onun dışında fark edilmiyor kolay kolay. Victus'a kıyasla Nitro modelin artılarını tek tek yazmadım, isterseniz yazabiliri. O zaman fikriniz muhtemelen değişir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı