HP Victus 16-S0035NT vs MSI Cyborg 15 A13VF-893XTR

hasker

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Endüstri Mühendisi
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Fark olarak işlemcilerin farklı olduğunu ve kritik fark olaraksa MSI'da 45 watt, HP'de 120 watt olduğunu gördüm ne kadar fark ettirir kullanımda? Bugün sipariş edeceğim. Adobe programları ve yeni nesil oyunları oynamak için alacağım. Şehir dışında yaşadığım için masaüstü kullanma imkanım yok. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Fark olarak işlemcilerin farklı olduğunu ve kritik fark olaraksa MSI'da 45 watt, HP'de 120 watt olduğunu gördüm ne kadar fark ettirir kullanımda? Bugün sipariş edeceğim. Adobe programları ve yeni nesil oyunları oynamak için alacağım. Şehir dışında yaşadığım için masaüstü kullanma imkanım yok. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
45 watt ile 120 watt arasında çok fark var. İkisi de iyi oynatır fakat oyun için ekran kartının 120 watt olması her türlü daha mantıklı bir seçenek. HP Victus öneririm yaklaşık 9 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım daha kasada çıkan çok küçük çatlak haricinde.

Performanstan kısıp paneli iyi olsun diyorsanız.

45 watt ile 120 watt arasında çok fark var. İkisi de iyi oynatır fakat oyun için ekran kartının 120 watt olması her türlü daha mantıklı bir seçenek. HP Victus öneririm yaklaşık 9 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım daha kasada çıkan çok küçük çatlak haricinde.
Panel/kasa olarak MSI'ya kıyasla bi tık daha kaliteli gözüktü gözüme ama her laptopta olduğu gibi bu konuda biraz eksik kalabiliyolar ne yazık ki ama yine de teşekkür ederim yorumunuz için. Eklemek istediğiniz başka bir şeyler varsa seve seve dinlerim.

Performanstan kısıp paneli iyi olsun diyorsanız.
MSI'a kıyasla daha dişli bi rakip gibi geldi gözüme kasası vs daha sağlamduruyor ama genel önerilen ve tercih edilenlere baktığımda, daha doğrusu ben olsam neyi alırdım/aldım diye baktığımda çoğunluk HP terih etmiş ben de öyle yapacağım gibi duruyor.

Panel/kasa olarak MSI'ya kıyasla bir tık daha kaliteli gözüktü gözüme ama her laptopta olduğu gibi bu konuda biraz eksik kalabiliyorlar ne yazık ki ama yine de teşekkür ederim yorumunuz için. Eklemek istediğiniz başka bir şeyler varsa seve seve dinlerim.

MSI'a kıyasla daha dişli bir rakip gibi geldi gözüme kasası vs daha sağlamduruyor ama genel önerilen ve tercih edilenlere baktığımda, daha doğrusu ben olsam neyi alırdım/aldım diye baktığımda çoğunluk HP terih etmiş ben de öyle yapacağım gibi duruyor.

Şunu bilmelisiniz hocam HP işlemci sınırlaması yapıyor. Yeni modellerde değiştirmedilerse aynı işlemciye sahip başka laptoplara oranla daha düşük FPS alabilirsiniz. Tabii bu Valorant gibi işlemci odaklı oyunlar haricinde çok da fark etmese de bilmeniz önemli (aynı işlemcide başka laptopta 250 FPS ise Victus'ta 200 FPS olabiliyor Valorant'ta ). Bunun pozitif tarafı ise soğutmanın da bu yüzden etkili olması. Aşırı performans aramadığımdan agresif modu ve işlemci maksimum gücü yüzde 90 yaparak herhangi bir oyunu oynadığımda sıkıntı yaşamıyorum ve 60 derece gibi laptoplarda görmenin imkansız olacağı sıcaklıklarda oynuyorum (örneğin Cyberpunk 1080p Ultra RTX yüksek ayarlar 100 FPS maksimum 65 derece).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı