HP Victus 16-S0036NT alınır mı?

Bütçe
40000

Talha61

Hectopat
Daha fazla  
Soru yukarıda belli. Sistem özelliklerini de yazayım:
AMD Ryzen 7 7840HS işlemci
Nvidia RTX 4060 8GB 120W ekran kartı
1TB M2 SSD
16GB DDR5 RAM
144 Hz ekran
%100 sRGB Panel
Ürün Linki
Bir de İzmir'de yaşıyorum ısınma sorunu olur mu? Yoksa makine sıcaklığın altından kalkabilir mi?
Ürün önerileriniz için de kriterlerim şunlar:
Cihaz maksimum 40.000TL olacak.
Isınma sorunu olmayacak.
Tercihim 4000 serisi ekran kartlarından yana.
Öneriler ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Victus'un soğutması çok üst düzey değil, ortalama bir soğutması var. Isınma sorunu olabilir.

Alınır
Ben de Omen kullanıyorum ve ısınma sorunu yok, üstelik ince kasasına rağmen. Sadece geçtiğimiz çok sıcak dönemde oyun oynarken fan hızı 4000'i buldu (Tam hızı 5800 ama otomatikte o hızı hiç görmedim). Normal kullanımda fan çalışmıyor zaten. Bilgisayarda ise normal şartlarda gördüğüm en yüksek sıcaklık 85 derece, bir kere anlık olarak 90 dereceyi gördüm (O çok sıcak dönemde arkada 20 sekmeli Opera varken FH4 extreme ayarlarda fps limiti kapalı halde.) Eğer bilinçli bir kullanıcı iseniz fan sesi klavye tıkırtısını çok geçmiyor.

Evde bir adet laptop soğutmam var. Soğutucuyla birlikte iş yapar mı
Victus'un soğutması çok üst düzey değil, ortalama bir soğutması var. Isınma sorunu olabilir.

Omen'in hangi serisini kullanıyorsunuz?

Hocam Omen zaten Victus'tan üst seviye karşılaştırmaya değmez bile.

Victus RTX 3050 mevcut. FIFA 23 hariç aşırı fan çalışması olmadı. Onu da biraz optimizasyona yordum. Yanında Days Gone ve RDR 2'de oynuyorum. Onlarda fanlar sakin ve ısınması yok. Sizin ekran kartınız benimkinden iyi.

Omen bu hocam soğutsun bir zahmet.

Hocam 7000 serisi sıcak çalışıyor diyen vardı burada ama bakmak lazım testlere.

Hocam Victus'ların zaten ortalama bir soğutması var. Ama laptop soğutucusu ile sorunu ortadan kaldırabilir bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…