HP Victus 16-S0036NT alınır mı?

Bütçe
40000
ASUS tarafında bütçeyi arttırabilsem G16'lara bakmak istiyorum ancak çok pahalı.

Güzele benziyor ancak ekran kaç Hz onu göremedim.

144Hz.

AMD istemiyorsanız Lenovo LOQ i7 13620h dizüstü oyuncu bilgisayarı, 15.6" FHD 144 Hz ekran, Intel Core i7-13620h, 16 GB RAM, 1 TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB, FreeDOS, 82XV00B9TX https://amzn.eu/d/iiuSGLm

Yok AMD benim için sıkıntı değil. Benim için tek sıkıntı sıcaklık. Malum İzmir de yaşıyorum buralar fazla sıcak ondan dolayı soğutması iyi bir bilgisayar arıyorum.

Bu arada aynı ürünün 1TB ssdli hali

Hocam soğutmada ASUS ROG güzeldir Lenovo IdeaPad Gaming, LOQ, Legion güzeldir bana kalırsa LOQ en mantıklısı ve en yenisi.

Hocam soğutmada ASUS ROG güzeldir Lenovo IdeaPad Gaming, LOQ, Legion güzeldir bana kalırsa LOQ en mantıklısı ve en yenisi.
Önerilerin için teşekkürler. Tabi Soğutma önemli benim için de biraz da bütçeyi tartmak gerek. ondan dolayı Asus ROG'u eliyorum. Lenovoda LOQ lar benimde gözüme çarpmıştı ancak victusdan sonra çok bakmadım. Ben şimdi biraz daha inceleyeyim sonra karar veririm. Öneri ve cevaplarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar.😀:kalp::kalp:

Evde bir adet laptop soğutmam var. Soğutucuyla birlikte iş yapar mı

Omen'in hangi serisini kullanıyorsunuz?
Omen 16 n0003nt, R7 6800H/ RTX3060

Yalnız önerdiğiniz modellerin hepsi de çok kaba, taşınırlık konusunda sınıfta kalıyorlar. Eğer taşınacaksa ilk tercih olmamalılar.

LOQ modelinin de ısındığını hatta bazı kişilerin soğutma için soğutucu önerisi verdiğini gördüm. Ondan dolayı LOQ modelinden vazgeçicem. Şuan aklımı çelen iki model kaldı biri Asus ROG g16lar ve HP Victuslar.

Bütçeyi zorlarsam çıkabileceğim Max laptop

Bu bilgisayara 47.300TL verilir mi?

Yoksa HP Victusdan devam mı etmeliyim?

Arada 7.300TL fark var sırf soğutma için bu fark verilir mi, yoksa Victusa soğutucu çekip yola devam mı etmeli?

Son düzenleme:
LOQ modelinin de ısındığını hatta bazı kişilerin soğutma için soğutucu önerisi verdiğini gördüm. Ondan dolayı LOQ modelinden vazgeçicem. Şu an aklımı çelen iki model kaldı biri ASUS ROG G16'lar ve HP Victus'lar.

Bütçeyi zorlarsam çıkabileceğim Max laptop

Bu bilgisayara 47.300TL verilir mi?

Yoksa HP Victus'dan devam mı etmeliyim?

Arada 7.300TL fark var sırf soğutma için bu fark verilir mi, yoksa victusa soğutucu çekip yola devam mı etmeli?

Hocam ASUS güzeldir üzmez ama LOQ'tan vazgeçiyorsanız zaten direkt Victus'u silin boşuna bakmayın Victus'un soğutması idare eder tipten ama Omen bakabilirsiniz.

Hocam ASUS güzeldir üzmez ama LOQ'tan vazgeçiyorsanız zaten direkt Victus'u silin boşuna bakmayın Victus'un soğutması idare eder tipten ama Omen bakabilirsiniz.
Tavsiyen için teşekkürler. Omenleri inceleyeceğim.

Hocam asus tarafında TUF A15 buldum.
Linki
Sizce nasıldır?

Son düzenleme:
Sizin işlemciniz neydi AMD mi Intel mi?

Bir de bilgisayardan memnun musun?

13.nesil Core i7. ben memnunum. Sadece oyuncu bilgisayarlarının fan sesleri oluyormuş. İlk Gaming laptop deneyimim olduğu için o garip gelmişti. Ama dediğim gibi FIFA harici fan sesini duymuyorum. RTX3050 6 GB yerine 8 GB olsa daha da içime sinerdi. Ama yine rahat kullanıyorum. 2 ay oldu alalı.

Bu arada yorumları okudum. İlk araştırma yaptığım zamanlarda hep ASUS TUF önerileri çok oluyordu. Benim bütçede sonradan sıkıntı çıktığı için mecbur fiyat düşürmüştüm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00