HP Victus 16-S0050NT nasıl?

Aldiniz mı acaba nasıl bilgisayardır?

Aldım hocam. 2 haftadır kullanıyorum neredeyse. FreeDOS alacaksanız birçok problemle karşılaşmaya hazır olun öncelikle laptopun markasından bağımsız olarak. Onun dışında fan hızını manuel ayarlarsanız daha iyi oluyor otomatikte tutmamanızı tavsiye ederim. Omen hub bayağı yararlı her şeyinizi halledebiliyorsunuz laptopla ilgili o da gayet güzel. Karşılaştığım tek sorun ilk 3 4 gün tarayıcıda gezerken veya video izlerken ekran bir anda beyaz oluyordu. 5, 6 defa yaşadım. Şu anda öyle bir problem yok kendiliğinden geçti. Sanıyorum ki arkada ya Windows Update ya da ekran karıyla alakalı bir güncelleme söz konusu oluyordu başka açıklama bulamadım eğer size de olursa 1 hafta kadar bekleyin geçmesini. Hoparlörlerin sesi beni tatmin etti otoyol kenarında oturuyorum ve balkonda video izleyebiliyorum. Kasa kalitesi çok kötü diyenlere aldırmamanızı tavsiye ederim idare eder bir kasası var klavye yazma hissiyatı da en beğendiğim özelliklerinden. Tabii ki almadan önce gidip bir bayiden kasa kalitesine bakın.

Ek bilgi: Hocam klavyede hesap makinesi tuşu var :)

Aldım hocam. 2 haftadır kullanıyorum neredeyse. FreeDOS alacaksanız birçok problemle karşılaşmaya hazır olun öncelikle laptopun markasından bağımsız olarak. Onun dışında fan hızını manuel ayarlarsanız daha iyi oluyor otomatikte tutmamanızı tavsiye ederim. Omen hub bayağı yararlı her şeyinizi halledebiliyorsunuz laptopla ilgili o da gayet güzel. Karşılaştığım tek sorun ilk 3 4 gün tarayıcıda gezerken veya video izlerken ekran bir anda beyaz oluyordu. 5, 6 defa yaşadım. Şu anda öyle bir problem yok kendiliğinden geçti. Sanıyorum ki arkada ya Windows Update ya da ekran karıyla alakalı bir güncelleme söz konusu oluyordu başka açıklama bulamadım eğer size de olursa 1 hafta kadar bekleyin geçmesini. Hoparlörlerin sesi beni tatmin etti otoyol kenarında oturuyorum ve balkonda video izleyebiliyorum. Kasa kalitesi çok kötü diyenlere aldırmamanızı tavsiye ederim idare eder bir kasası var klavye yazma hissiyatı da en beğendiğim özelliklerinden. Tabii ki almadan önce gidip bir bayiden kasa kalitesine bakın.

Ek bilgi: Hocam klavyede hesap makinesi tuşu var :)
Freedosda ne gibi bir problem var ve laptop fan hızını neden manuel ayarlayalım?

FreeDOS'da ne gibi bir problem var ve laptop fan hızını neden manuel ayarlayalım?

Windows 11 yüklemenizi tavsiye ederim o daha optimize. Aslında şans işi sorunla karşılaşmaya dabilirsiniz. Driverları yüklerken hata vermesi, internete bağlanmaması, flash belleği görmemesi, disk görünmeme hatalı vs. herhangi biriyle karşılaşabilirsiniz. Uğraştırabilir belki ama korkmayın internetten çok kolay bir şekilde çözümleri bulabilirsiniz. Otomatikte derece 50'lerde olsa bile performans modundayken yüksek RPM çalıştırabiliyor fanları, manuel ayarlarsanız düşük derecelerde performansta kullanmak fan sesi açısından yormayacaktır sizi. Yapacaksanız hem CPU hem GPU yüzdelerini ayarlamayı unutmayın.

Ekran kalitesi 300 nit'e göre rahatsız etti mi, yani günlük kullanımda sorun çıkartıyor mu? Ayrıca aldığınızda fiyat neydi ve ürünün linkini atabilir misiniz?

Ekran kalitesi 300 Nit'e göre rahatsız etti mi, yani günlük kullanımda sorun çıkartıyor mu? Ayrıca aldığınızda fiyat neydi ve ürünün linkini atabilir misiniz?

250 nit. Dedigim gibi balkonda kullanabiliyorum. Tabii biraz daha parlak olsa iyi olurdu fakat ben zevkimi düşürecek bir şey tecrübe etmedim.
33.600'dü aldığımda. Evde değilim şu an geçince atayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı