Aldım hocam. 2 haftadır kullanıyorum neredeyse. FreeDOS alacaksanız birçok problemle karşılaşmaya hazır olun öncelikle laptopun markasından bağımsız olarak. Onun dışında fan hızını manuel ayarlarsanız daha iyi oluyor otomatikte tutmamanızı tavsiye ederim. Omen hub bayağı yararlı her şeyinizi halledebiliyorsunuz laptopla ilgili o da gayet güzel. Karşılaştığım tek sorun ilk 3 4 gün tarayıcıda gezerken veya video izlerken ekran bir anda beyaz oluyordu. 5, 6 defa yaşadım. Şu anda öyle bir problem yok kendiliğinden geçti. Sanıyorum ki arkada ya Windows Update ya da ekran karıyla alakalı bir güncelleme söz konusu oluyordu başka açıklama bulamadım eğer size de olursa 1 hafta kadar bekleyin geçmesini. Hoparlörlerin sesi beni tatmin etti otoyol kenarında oturuyorum ve balkonda video izleyebiliyorum. Kasa kalitesi çok kötü diyenlere aldırmamanızı tavsiye ederim idare eder bir kasası var klavye yazma hissiyatı da en beğendiğim özelliklerinden. Tabii ki almadan önce gidip bir bayiden kasa kalitesine bakın.
Ek bilgi: Hocam klavyede hesap makinesi tuşu var