Çözüldü HP Victus 16-S0053NT laptopa monitör takmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

furkansazlk

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Monster aryond a32
Gençlik selam, ben laptopuma monitör almak istiyorum lakin laptopum HP Victus 16 USB Type-C portu mevcut ve 1.4A DisplayPort destekliyor lakin araştırdığım zaman 2K ekranlarda görüntü gelmediği yazılmış benim de alacağım ekran şu:
Aryond A32 V2 180Hz 1ms Curved Kavisli Gaming Monitör | Monster Notebook bunu laptopumda 2K 180 Hz almak için ne yapmalıyım? Ne kadar araştırsam da tam sonuç görmedim. Laptopta ek olarak HDMI 2.1 girişi mevcut.
Laptopumun özellikleri; HP Victus Gaming 16-s0053nt (892Q1EA) Notebook

Çözüm
HDMI veya DP ile de 2K 180Hz alabilirsiniz. Cihaz üzerinde olan portlar buna uygun. Nereden baktınız acaba 2K görüntü vermediğine?
HDMI veya DP ile de 2K 180Hz alabilirsiniz. Cihaz üzerinde olan portlar buna uygun. Nereden baktınız acaba 2K görüntü vermediğine?

Çözüm
Çözüldü: HP Victus 16 laptopa 2K monitör bağlanmıyor bu konudaki arkadaşların söylediklerinden devam etmiştim aynı HDMI 2.1 destekli ve aynı şekilde Type-C mevcut veya kablo önerisi yapabilecek olursanız hangi kabloyu almam daha doğru olur?

Kablo kutudan çıkıyormuş zaten. HDMI ile denersiniz ve DP 1.4A'nın bant genişliği de bu hızları vermek için uygun. Monitör de HDMI 2.1 ve DP 1.4 destekliyor zaten. Kabloları da ona göre gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı