HP Victus 16-S1002NT vs HP Omen 17-DB0015NT

Bütçe
55000

AlperenTopuz

Hectopat
Arkadaşlar mehaba. Yaklaşık 50 - 60 bin TL arası bir bütçem var.

Linklerini attığım iki laptop arasında kaldım. Mimarlık öğrencisiyim, hem render hem oyun oynayacağım. Hangi laptopu almalıyım karar veremedim. Kullanan arkadaşlar var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Victus kullanan biri olarak Victus almamanı öneririm. Victus aldıktan sonra pek memnun kalmadım. Çünkü bazı oyunlarda sorun çıkardı (Microsoft Flight Simulator 2020 vb.) Onun haricinde çoğu Victus'ta diğer oyuncu laptopları gibi yanarlı dönerli klavye yok. Başka sorununu görmedim. Daha basit oyunlar oynarım 500-600GB boyutlarındaki oyunları oynamam diyorsan Victus alabilirsin.

Normalde masaüstü PC kullanıyorum. Laptop konularında çok bilgim yok açıkçası. O yüzden neden Victus tercihiniz olurdu öğrenebilir miyim?

Ben de 2 sene öncesine kadar masaüstü kullanıyordum ve Laptop'lara karşı ön yargım vardı, onlarla oyun oynayamam, rahat olamam, sıkıntı çıkarır, daha temkinli kullanmam gerekir gibisinden fakat üniversite sebebiyle masaüstüne elveda deyip laptop almam gerekti, daha sonrasında uzun uzadıya araştırdıktan sonra ve takıntılarım sebebiyle en azından sağlamlığıyla bilinen, ısınmayan, diğer muadillere göre daha az sıkıntı çıkaran modellere yöneldim, tabii bunlarda piyasada tanınan, adı bilinir markaların özellikle belli modelleriydi o zaman aklımda ASUS ROG STRIX, MSI Katana ve HP Victus almak vardı ve tabii bende mühendislik okuycağım ve aynı zamanda yeni çıkan AAA+ oyunları oynadığım için beni tatmin edecek bileşenlere sahip bu marka, modellerin laptoplarının 1'er muadilinin dış görünüşlerine baktım ve sadeliği seven bir insan olarak Victus'u almaya karar verdim, şu ana kadar problem çıkartmadı, ekstra monitör, klavye, mouse, Wi-Fi adaptörünü taktım içindekileri kasa; ekranını ikinci ekran olarak kullanıyorum bazen laptop kullandığımı bile unutuyorum, soğutma performansı gayet iyi ama ben sana Victus al demiyorum, sadece kendi deneyimim ile konuşuyorum, daha iyi sayılabilecek markaların daha iyi laptopları vardır sadece iyice araştır ve içine sinen kararı ver, saygılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı