WilliamWatch
Femtopat
Daha fazla
10 aydan biraz fazladır kullanıyorum baya da hor kullanıyorum dürüstçe, ama asla problem yaratmadı bana daha. Etki ediceğini sanmıyorum ama ben stripped windows 11 kullanıyorum (ghost spectre) ve bütün driverları vs manuel kurdum buna rağmen hiçbir sensor hatası veya ani kapanma vs asla almadım soğutması bu güç bandında kullandığım pcler arasında oldukça iyi 1k modla cyberpunk2077 yi 30-40 FPS sabit 80-85 derecede hiçbir ek soğutucu olmadan oynattı az çok klavyesinde hissedilse de canını sıkmıyo anlık olarak expedition 33 elden ring Vs yi max ayarlarda en ufak drop olmadan da oynuyorum öncesinde 85-90lara da çıkmazdı ilk aldığımda ne yaparsam yapayım termal macununu değiştirme vaktim geldi sanırsamHocam merhaba iyi akşamlar konuyu hortlattım kusura bakmayın ama aldınız mı acaba? Memnun musunuz duyduğum kadarıyla bu serilerde kronik olarak Hall sorunu varmış siz yaşadınız mı? Almamı önerir misiniz?
Uzun lafın kısası HALL problemi sanırsam biraz rulet ama ne benim ne de alt modeli victus almış yakınlarımın başına geldi o kadar yaygın değil gibime geldi ondan ama emin olamam tabiki onun dışında oldukça tavsiye ederim sistemi ve genel yapısı bi laptop için oldukça güzel he tabi laptop zorunluluğun yoksa her zaman kendin toplamak daha karlı ve sorunsuz oluyo bu kronik problemlerden korkuyosan ;-;