HP Victus 16-S1011NT düşük FPS veriyor

Tamamdir. Buyuk ihtimalle amd surucusu yüklü değil ve de islemcinin ekran kartindan görüntü veriyor. Su an mobildeyim, denetim masasindaki ekran karti ve dahili ekran karti arasinda secim yapabildiginiz bir yer var mi ?
İşlemci Ryzen 7 8845HS. NVIDIA Denetim Masası da yuklu.

Tamamdir. Buyuk ihtimalle amd surucusu yüklü değil ve de islemcinin ekran kartindan görüntü veriyor. Su an mobildeyim, denetim masasindaki ekran karti ve dahili ekran karti arasinda secim yapabildiginiz bir yer var mi ?
1724780502797.png
1724780536959.png

bunlar var, amdnin surucusunu nerden yuklicem

amdyi kurdum, simdi ne yapmam gerekiyor?
Tamamdir. Harici ekran kartindan goruntu aldiginiza eminseniz, masaüstüne sag tik kisisellestir degil de digerine basin oradan yenileme hizini ayarlamaniz lazim. Mobilde oldugum icin bu kadar yardim edebilirim laptopa gecemem su an.

Tamamdir. Harici ekran kartindan goruntu aldiginiza eminseniz, masaüstüne sag tik kisisellestir degil de digerine basin oradan yenileme hizini ayarlamaniz lazim. Mobilde oldugum icin bu kadar yardim edebilirim laptopa gecemem su an.
yardımın için çok teşekkür ederim iyi aksamlar.

yardımda bulunan herkese tesekkurler.

HP Victus 16-S1011NT 9Z791EA modelinde oyunlarda aşırı düşük FPS alıyorum, laptopu bugün aldım ve sürücüleri tam. 😔

Test ettiğim oyunlar;
The Forest.
Ddnet.
Terraria.
Hollow Knight.
(Hepsi Steam)
Hocam ekran kartını kullanmiyor olabilirsin

NVIDIA GeForce Experience kurulu, Windows Update guncel oldugumu soyluyor. Bu arada GeForce Experience uygulamasınında kastığını fark ettim ve uygulama ekranın 64 Hz olduğunu söylüyor. 144 olması gerekiyor korkunç
Ekran kartını kullanmıyorsundur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı