Wmiez
Decapat
Driverlarda hâlâ sorun var. İşlemciniz nedir? Ayrica NVIDIA Denetim Masası da yuklu olmasi gerek.
İşlemci Ryzen 7 8845HS. NVIDIA Denetim Masası da yuklu.
Driverlarda hâlâ sorun var. İşlemciniz nedir? Ayrica NVIDIA Denetim Masası da yuklu olmasi gerek.
İşlemci Ryzen 7 8845HS. NVIDIA Denetim Masası da yuklu.
Tamamdir. Buyuk ihtimalle amd surucusu yüklü değil ve de islemcinin ekran kartindan görüntü veriyor. Su an mobildeyim, denetim masasindaki ekran karti ve dahili ekran karti arasinda secim yapabildiginiz bir yer var mi ?
amdyi kurdum, simdi ne yapmam gerekiyor?Tamamdir NVIDIA olan her yere basin. Amd icin https://drivers.amd.com/drivers/ins...in-edition-24.7.1-minimalsetup-240823_web.exe
Buna bas direkt indirilir. Sonrasinda klasik kurulum zaten yapman gereken bir sey yok.
Belki yukludur amd, masaustunde sag tik yapinca cikiyor mu ?
Tamamdir. Harici ekran kartindan goruntu aldiginiza eminseniz, masaüstüne sag tik kisisellestir degil de digerine basin oradan yenileme hizini ayarlamaniz lazim. Mobilde oldugum icin bu kadar yardim edebilirim laptopa gecemem su an.amdyi kurdum, simdi ne yapmam gerekiyor?
yardımın için çok teşekkür ederim iyi aksamlar.Tamamdir. Harici ekran kartindan goruntu aldiginiza eminseniz, masaüstüne sag tik kisisellestir degil de digerine basin oradan yenileme hizini ayarlamaniz lazim. Mobilde oldugum icin bu kadar yardim edebilirim laptopa gecemem su an.
Hocam sorunun cozuldu mu ?yardımın için çok teşekkür ederim iyi aksamlar.
yardımda bulunan herkese tesekkurler.
bios ayarlarinda bir yerde hybrid secili olan ayari discrete olarak sectim duzeldi.Hocam sorunun cozuldu mu ?
Hocam ekran kartını kullanmiyor olabilirsinHP Victus 16-S1011NT 9Z791EA modelinde oyunlarda aşırı düşük FPS alıyorum, laptopu bugün aldım ve sürücüleri tam.
Test ettiğim oyunlar;
The Forest.
Ddnet.
Terraria.
Hollow Knight.
(Hepsi Steam)
Ekran kartını kullanmıyorsundur.NVIDIA GeForce Experience kurulu, Windows Update guncel oldugumu soyluyor. Bu arada GeForce Experience uygulamasınında kastığını fark ettim ve uygulama ekranın 64 Hz olduğunu söylüyor. 144 olması gerekiyor korkunç
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.