HP Victus 16 şarjdayken pil azalıyor

averyx_

Kilopat
Merhaba, HP Victus 16 kullancısıyım hiçbir sebep yokken bilgisayar bir anda şarjdayken pil seviyesi düşmeye başladı, %100'den %9a indi. Sorunu nasıl çözebilirim neden kaynaklıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Artoria Pendragon hocam yardımcı olabilirseniz çok iyi olur. Bu tip durumu servise gelen hiçbir cihazda duymadım.

Normalde battery drain adaptör yetmezse olur, o modelde adaptor yeterli ve Valorant fazla yuke sokan bir oyun değil. Sorun adaptorden kaynaklidir diye dusunuyorum tekrardan, belki prizden guc alamamistir.

Normalde battery drain adaptör yetmezse olur, o modelde adaptor yeterli ve Valorant fazla yuke sokan bir oyun değil. Sorun adaptorden kaynaklidir diye dusunuyorum tekrardan, belki prizden guc alamamistir.

Şimdi %100'den %9'a inmişse olağan dışı ancak yanlış yazım hatası olmuşsa %99 veya %98 yazmak istemişse çok normal bataryadan enerji almak yerine adaptörden aldığı için boşta pil azalıyor.

En başta farklı bir prizle ondan sonra farklı bir adaptörle denemem çözüme kavuşturur mu o zaman?
Muhtemelen evet, deneyebilirsiniz.
Şimdi %100'den %9'a inmişse olağan dışı ancak yanlış yazım hatası olmuşsa %99 veya %98 yazmak istemişse çok normal bataryadan enerji almak yerine adaptörden aldığı için boşta pil azalıyor.
%99'a indiyse zaten normal fakat %9'a inmesi adaptorun yetmedigi anlamina geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı