Evet Valorant oynarken indi, HP Victus 16 modeli RTX 3060, Ryzen 5 5600H 16 GB ram bulunuyor içinde.Yük altında mı indi, hangi versiyon tam olarak?
Evet Valorant oynarken indi, HP Victus 16 modeli RTX 3060, Ryzen 5 5600H 16 GB RAM bulunuyor içinde.
Hocam sizin bilgisayarınızın kodu yok mu örnek EN0004NT gibi.
68P42EA
@Artoria Pendragon hocam yardımcı olabilirseniz çok iyi olur. Bu tip durumu servise gelen hiçbir cihazda duymadım.
En başta farklı bir prizle ondan sonra farklı bir adaptörle denemem çözüme kavuşturur mu o zaman?Normalde battery drain adaptör yetmezse olur, o modelde adaptor yeterli ve Valorant fazla yuke sokan bir oyun değil. Sorun adaptorden kaynaklidir diye dusunuyorum tekrardan, belki prizden guc alamamistir.
Normalde battery drain adaptör yetmezse olur, o modelde adaptor yeterli ve Valorant fazla yuke sokan bir oyun değil. Sorun adaptorden kaynaklidir diye dusunuyorum tekrardan, belki prizden guc alamamistir.
Muhtemelen evet, deneyebilirsiniz.En başta farklı bir prizle ondan sonra farklı bir adaptörle denemem çözüme kavuşturur mu o zaman?
%99'a indiyse zaten normal fakat %9'a inmesi adaptorun yetmedigi anlamina geliyor.Şimdi %100'den %9'a inmişse olağan dışı ancak yanlış yazım hatası olmuşsa %99 veya %98 yazmak istemişse çok normal bataryadan enerji almak yerine adaptörden aldığı için boşta pil azalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.