Ben i5 14500HX lü olan modelini kullanıyorum 14/20 çekirdek absürt serecede boşta sizin değerlerden daha çok ısınıyordu Omen hubda undervoltu -165 volta ayarlayıp teste tabi tuttum hem daha stabil hem throttlea girmeden aşırı derecede performansında stabilleşme gördüm işlemci hızıda düşmedi valorantı test için oynadım 300fpslere düşen sistemde undervolt yapıktan sonra valorantta 700fpslerde geziyor en düşük 400ü gördüm malesef victus 16 modelinde 3 tane bakır blok var ve soğutma yetersiz siz yine de bakarsınız -125v ayarlarsanız yetebilir 5 5 arttırarak deneyebilirsiniz gözlemlediğim kadarıyla 80i gördüğü an throttlea giriyor ve performansı baya düşüyor kendimde deneme yanılma gördüğüm kadarıyla 69 derecede kalıyor bu dediğim valorantta değil en ağır oyun ben Tekken 8 oynuyorum görsel şölen bir oyun otomatik fan modundayken bu cihazda ben sıvı metal macun kullanmaya karar verdim tek seferde bu macun bakımını yapıp yıllarca bakım yapmak için sadece fanları temizlemekle uğraşmak amacıyla ama 90 derecelere ulaşmadığı sürece sorun yapmaz çok takıntılı değilseniz