HP Victus 16 sıcaklık değerleri nasıl olmalı?

MX4 veya MX6 macun öneririm MX4 sürülmesi kolay MX6 birkaç derece daha soğuk olur ama sürmesi biraz zor akışkan değil biraz sert haberin olsun hocam sıvı metal macun öneririm ama çok titiz ve hassas işçilik gerekiyor gramajına ver işçilikte sorun olursa akar cihaz çöp olur
2 macunda da pump out sorunu gözlemleniyor.(illa ikisinden birisi alınacaksa MX6 alınmalı laptop için) Mümkünse PTM7950 kullanılmalı. Eğer PTM7950 temin edilemiyorsa Pullsarr Pullwark Bold veya Hydronaut alınmalı.

2 macunda da pump out sorunu gözlemleniyor.(illa ikisinden birisi alınacaksa MX6 alınmalı laptop için) Mümkünse PTM7950 kullanılmalı. Eğer PTM7950 temin edilemiyorsa Pullsarr Pullwark Bold veya Hydronaut alınmalı.
Mx6 deneyimlediğim için önerdim hocam ben kendi laptopuma sıvı metal termal macun uygulayacağım teşekkür ederim

Hocam testlerden çok anlamıyorum ya
Cinebench R23 testini kısa döngü şeklinde gerçekleştirip skorunu paylaşırsanız yeterli olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video yeterli olacaktır. Testi gerek Windows Ayarları (Güç ve Pil Ayarları) gerek Omen Gaming HUB üzerinden performans moduna alıp gerçekleştirmeyi unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı