Aynı durumu yaşadım hocam arkadaşın cihazda . İade etmeye uğraşın Kingston KC3000 alın tam uyumlu o.Uzunluk açısından sorun yok. M2 soketinin altında bulunan direnç gibi devre elemanları kalınlıktan dolayı engel oluyor.
Aynı durumu yaşadım hocam arkadaşın cihazda . İade etmeye uğraşın Kingston KC3000 alın tam uyumlu o.Uzunluk açısından sorun yok. M2 soketinin altında bulunan direnç gibi devre elemanları kalınlıktan dolayı engel oluyor.
Kingston'un datalarında baktığımda ikisi içinde 3.5mm verilmiş kalınlık ama o da mı 2 tb idi?Aynı durumu yaşadım hocam arkadaşın cihazda . İade etmeye uğraşın Kingston KC3000 alın tam uyumlu o.
ikiside 1tb idi hocam. belki 2tbye çıkınca boyut değişiyor mu bilmiyorum.Kingston'un datalarında baktığımda ikisi içinde 3.5mm verilmiş kalınlık ama o da mı 2 tb idi?
Aynen hocam 2.5mm civarındaki tüm ssdler uyuyor 3'e çıktığı an uyum sorunu başlıyor. 990 Pro alacak gibiyim bende şuan iadesi onaylanırsa bu modelde uyumlu.Ben Kioxia Exceria Pro taktım 2 TB 4070 lisine hiç sorun olmadi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.