HP Victus 16 vs Acer Nitro 5

berkedg

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben ve bir dostum uzun zamandir laptop almayi dusunuyoruz lakin bir turlu karar veremedik, cok fazla cesit var ama ozellikle iki modelde kararimizi vereceğiz gibi duruyor bunlardan birisi Acer Nitro 5 nh. QM0ey. 002 (Intel Core i7 12700h/ 16 GB ram/ 1TB ssd/ RTX 4060/ freedos/ 15.6")
Bir digeri de HP Victus 16-R0035NT 7P6l3EA (i5-13500h/ 16 GB ram/ 1 TB ssd/ RTX 4060/ freedos/ 16.1") ikisi de hemen hemen ayni fiyatta diyebiliriz sizce hangisi alinmali fikirleriniz nelerdir? Simdiden teşekkürler bu arada Acer'de ekran karti 140W Victus'da ise 120W.

@Deffizy ve @267305 bey peki sizce 250nit ve 45 NTSC çok mu kötü bir görüntü verir veya alınır mı?

Daha önce kaliteli paneli olan cihazlar kullandıysanız sizi çok tatmin etmeyebilir ve ekran parlaklıgını yetersiz bulabilirsiniz benim şahsi fikrim çok iyi diyemem çok da kötü diyemem orta ayarda bir panele sahip.

Victus kendim kullanımıştım AMD 6800h, 3050Tİ li modelini soğutma gayet başarılıydı.
RDR2 oynadığım en sağlam oyun 85 derece üzeri sıcaklar görmedim o da GPU dar boğazıyla gelebildiğim seviye. %99 GPU kullanımı görüyordum sürekli.

Daha önce kaliteli paneli olan cihazlar kullandıysanız sizi çok tatmin etmeyebilir ve ekran parlaklıgını yetersiz bulabilirsiniz benim şahsi fikrim çok iyi diyemem çok da kötü diyemem orta ayarda bir panele sahip.

Siparişi verdim hızlı cevap verdiğiniz için ve soracak soru bırakmadığınız için teşekkürler.

Vctus soğutmasına laf atıp TUF önermek de iyiymiş.

Yazılarımı takip edin lütfen kullanıcıların deneyimleri demiştim. Şimdi ye kadar hiç ASUS hakkında kötü bir yorum duymadım ben internette yazılan çoğu şeye inanmam sonuçta kimin bu tavsiyeler için para kazandığını bilemem ben çevremdeki kişilere göre yorum yapıyorum zaten bütün modelleri inceleme gibi bir lüksüm de olamaz. O kadar zengin biriside değilim bir destekçim de yok.

Yazılarımı takip edin lütfen kullanıcıların deneyimleri demiştim. Şimdi ye kadar hiç ASUS hakkında kötü bir yorum duymadım ben internette yazılan çoğu şeye inanmam sonuçta kimin bu tavsiyeler için para kazandığını bilemem ben çevremdeki kişilere göre yorum yapıyorum zaten bütün modelleri inceleme gibi bir lüksüm de olamaz. O kadar zengin biriside değilim bir destekçim de yok.
Cihazın incelemelerine bakman yetiyor be kardeşim.

Cihazın incelemelerine bakman yetiyor be kardeşim.
Yok anladım belli ki pek iyi bir şey değil ama açıkçası ben hem MSI severim hem de daha önce hiç merak edip ASUS incelemesi yapmadım zaten bir şey araştırırken de genelde ilk önce MSI bakarım bulamazsam LENOVO ya yönelirim sonra bir daha bakmam vaz geçerim eh dışarıdan da bilgi gelmeyince bu mantıkla yorum yapıyorum açık konuşmak gerekirse.

Ama Victus' u biliyorum hem arkadaşım da denedim hem de diğer Victus sahipleri ile muhabbet ettim genel kanım bu yüzden. Bu sebepten ötürü tavsiye etmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı