HP Victus 16 vs Dell G15 2022

Victus 15 FA0007NT kullanıyorum ben 12500H mevcut. Daha yeni olarak bana 4. bir mod geldi eco mod adı altında ve 6 saati geçiriyor ekran süresinde. Ekran sallanması bir sorun değil, takmayın o konuyu, abartılıyor.

HP teknik servisini bu zamana kadar hiç kullanmadım (2016'dan beri HP kullanıyorum) yani bu iyi bir şey gibi ama lazım olunca nasıl olur tecrübe etmedim. Yerinde hizmet sunmuyor galiba Dell gibi. HP servisinden şikayet edilmiş bir konu görmedim.
Forumdaki ilk postum benim ve cevaplanma hızına hayran kaldım teşekkür ediyorum hepinize.

6 saat çok iyiymiş. O zaman normal molarda veya quite modlarda 3-4 saat civarı beklemek uçuk bir hayal olmayacaktır. Bu sevindirdi beni.

Sanırım bu durumda HP ile devam etmek daha mantıklı olacaktır. Işlemci olarak da sanırım intel ile devam edeceğim çünkü AMD Ryzen 7 5800hs ile %50 - %60 fark var sentetik testlerde. Pil ömrü daha iyi olsa da AMD cephesinde burada doğru karar intel olacak. Ayrıca DDR4 yerine DDR5 olması da cabası.

Eğer Niğde'deki vatan mağazasında varsa bir fiziksel olarak incelemekte fayda olacak gibi ekrandaki sallanmanın benim için ne kadar sorun oluşturduğuna bakmak için.

Forumdaki ilk postum benim ve cevaplanma hızına hayran kaldım teşekkür ediyorum hepinize.

6 saat çok iyiymiş. O zaman normal molarda veya quite modlarda 3-4 saat civarı beklemek uçuk bir hayal olmayacaktır. Bu sevindirdi beni.

Sanırım bu durumda HP ile devam etmek daha mantıklı olacaktır. Işlemci olarak da sanırım Intel ile devam edeceğim çünkü AMD Ryzen 7 5800HS ile %50 - %60 fark var sentetik testlerde. Pil ömrü daha iyi olsa da AMD cephesinde burada doğru karar Intel olacak. Ayrıca DDR4 yerine DDR5 olması da cabası.

Eğer Niğde'deki vatan mağazasında varsa bir fiziksel olarak incelemekte fayda olacak gibi ekrandaki sallanmanın benim için ne kadar sorun oluşturduğuna bakmak için.

200W adaptör ile %50ye kadar açıkken 40dk gibi bir sürede hızlı şarjıda mevcut. Ben 1 saatlik aralarımda takıyordum yine de dolu olsun diye ve her türlü günümü mobil olarak sürdürebiliyordum. 12. nesil hibrit yapısı sayesinde pil verimliliği çok iyi, Windows 10 driverı yok zaten de kurmayın da, not olarak bırakayım. Hem 16 hem de 15 kasasını denedim, sallanmasına gelen tepkiler abartı geliyor. MacBook evet neredeyse sallanmıyor ama 13inc o ve alüminyum kasa. Plastik ve daha büyük bir kasada sallanma birazcık olur. Kendiniz tecrübe edince göreceksiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı