Merhaba, iki model arasında kararsız kaldım, sistem özellikleri benim için şu an 2. planda zaten ayarlayabiliyorum önemli olan ısınma, fan sesi falan hangisini almalıyım?
Monster'ın ozellikle Abra serisi 95 derece görüyor. Tulpar serisinde ısı konusunun Abra'ya gore gayet iyi oldugu soyleniyor, para varsa Tulpar alın onun dışında paranızı çöpe atın bir şey fark etmez olan sizin hayal kırıklıgınıza olur. HP 15 serisinde sogutma iyi değildi ama 16 serisi bunu cok iyi başarıyor hem ısı konusunda hem de uzun omurlulukte tabii ki kuşkusuz HP. Aldıgınız model de önemli tabii link atın.
Monster'ın ozellikle Abra serisi 95 derece görüyor tulbar serisinde ısı konusunun Abra'ya gore gayet iyi oldugu soyleniyor para varsa tulbar alın onun dışında paranızı çöpe atın bir şey fark etmez olan sizin hayal kırıklıgınıza olur HP 15 serisinde sogutma iyi değildi ama 16serisi bunu cok iyi başarıyor hem ısı konusunda hem de uzun omurlulukte tabii ki kuşgusuz HP. Aldıgınız modelde önemli tabii link atın.
Merhaba, iki model arasında kararsız kaldım, sistem özellikleri benim için şu an 2. planda zaten ayarlayabiliyorum önemli olan ısınma, fan sesi falan hangisini almalıyım?
Oyun oynayacağın laptopta fan sesi en son dert edilecek şey. Yük altına girdiği zaman hepsi gürültülü. Kulaklık ile oynamak lazım. Günlük kullanımda fan devrini düşük tutmak mümkün zaten.