HP Victus 16 vs Monster Abra A5

Bütçe
30000
Hocam peki ömür boyu bakım garantisi gibi şeyler var mı Victus'ta.
Böyle saçmalıkların aklını çelmesine izin verme. Monster'a bakıma diye laptop götürüp bilgisayarı bozuk teslim alan var. Mahalle bilgisayarcısından kötü hizmet sunan adamların ömür boyu bakımına niye güvenesin? Zaten laptop 1. yılda hatta 1. ayda kesin sorun çıkarıyor. Bakıma göndermene gerek bile olmuyor bozuldukça gönderiyorsun temizliyorlar.

Hocam peki ömür boyu bakım garantisi gibi şeyler var mı Victus'ta.

Yok hocam ama olmasına gerek de yok sağlam makine. Benim 6. ayım doldu daha hiçbir sorun çıkmadı, zaten Monster'ın bakım dediği termal macun değişimi bir de 1 2 toz alıyorlar tamam. Onu kendinde yaparsın basit bir işlem. Sırf bakım var diye Monster kesinlikle alınmaz.

Ben yaklaşık 2 ay önce Monster Abra A5 v19.2.1 aldım. Şu anlık herhangi bir ısınma problemiyle karşılaşmadım, sadece fanı Turbo fan programını açınca uçak motoru gibi ses çıkarıyor ancak ben genellikle açmıyorum.
Isınma problemi olmaması için yine Monster mağazasından Pusat notebook soğutucusunu aldım (alüminyum olduğundan güzel soğutuyor) ve gayet memnunum ancak çok çabuk tozlanıyor.
Ben genel olarak aldığım bilgisayardan memnunum zaten bütçeme ancak bunu alabiliyordum, oyun da rahat oynayabiliyorum güzel FPS veriyor, çizim tasarım işlerini de rahatlıkla yapabiliyorum.
Tabii ki kimseyi kötü yönlendirmek istemem sadece kendi deneyimimi paylaşmak istedim, umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…