yigitfrr Centipat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:57 #1 Görseldeki evet ve hayıra da bassam aynı yere atıyor ne yapmam lazım? ( FreeDOS'dan Windows 11 kuruyorum Rufus ile.) Dosya Ekleri IMG_7755.jpeg 72,7 KB · Görüntüleme: 24
Görseldeki evet ve hayıra da bassam aynı yere atıyor ne yapmam lazım? ( FreeDOS'dan Windows 11 kuruyorum Rufus ile.)
Çözüm Einstein Bugün 17:05 yigitfrr dedi: Görseldeki evet ve hayıra da bassam aynı yere atıyor ne yapmam lazım? ( FreeDOS'dan Windows 11 kuruyorum Rufus ile.) Genişletmek için tıkla... Hata ekranı açıkken USB'yi çıkarıp evet deyip kuruluma devam edin.
yigitfrr dedi: Görseldeki evet ve hayıra da bassam aynı yere atıyor ne yapmam lazım? ( FreeDOS'dan Windows 11 kuruyorum Rufus ile.) Genişletmek için tıkla... Hata ekranı açıkken USB'yi çıkarıp evet deyip kuruluma devam edin.
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.476 Çözümler 1.007 Bugün 17:02 #2 Kurulumda yükselt seçeneğini mi seçiyorsunuz? Özel olanı seçeceksiniz. @yigitfrr Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.520 Çözümler 608 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:05 #3 yigitfrr dedi: Görseldeki evet ve hayıra da bassam aynı yere atıyor ne yapmam lazım? ( FreeDOS'dan Windows 11 kuruyorum Rufus ile.) Genişletmek için tıkla... Hata ekranı açıkken USB'yi çıkarıp evet deyip kuruluma devam edin. Artı 0 Eksi Çözüm
yigitfrr dedi: Görseldeki evet ve hayıra da bassam aynı yere atıyor ne yapmam lazım? ( FreeDOS'dan Windows 11 kuruyorum Rufus ile.) Genişletmek için tıkla... Hata ekranı açıkken USB'yi çıkarıp evet deyip kuruluma devam edin.
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 259 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:19 #4 Aynı sorun bendede vardı, o ekran gelmeden yükleme ekranı sonunda usbyi çıkarın hocam. Artı 0 Eksi
Yusuf Tan YÜKSEL Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 9600K RTX 2060 Z GAMING CORSAİR VENGEANCE RGB PRO 16GB 8x2 RAM Z370 TOMAHAWK 4000MHZ (OC) CORSAİR KULE TİPİ SOGUTUCU MB 520 KASA 750W GOLD PSU FSP Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 17:24 #5 o ekran gelince usb çıkar. Artı 0 Eksi
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.023 Çözümler 87 Bugün 17:26 #6 Yusuf Tan YÜKSEL dedi: o ekran gelince usb çıkar. Genişletmek için tıkla... Emredersiniz. Artı 0 Eksi
KS KS yigitfrr Centipat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:06 #7 Einstein dedi: Hata ekranı açıkken USB'yi çıkarıp evet deyip kuruluma devam edin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam denedim oldu teşekkürler Spidermangibiyim dedi: Aynı sorun bendede vardı, o ekran gelmeden yükleme ekranı sonunda usbyi çıkarın hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Yusuf Tan YÜKSEL dedi: o ekran gelince usb çıkar. Genişletmek için tıkla... Sağolun Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Hata ekranı açıkken USB'yi çıkarıp evet deyip kuruluma devam edin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam denedim oldu teşekkürler Spidermangibiyim dedi: Aynı sorun bendede vardı, o ekran gelmeden yükleme ekranı sonunda usbyi çıkarın hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Yusuf Tan YÜKSEL dedi: o ekran gelince usb çıkar. Genişletmek için tıkla... Sağolun