source_urlHelloWorld
Femtopat
Arkadaşlar selamlar. Bilgisayar çok fazla hata aldığı için ben de format atmaya karar verdim ama Windows Media Creation Tool kullanmam rağmen olmuyor hata üstüne hata veriyor. Disk 0 kısımlarını sildim tamamen %21'e geldiği anda çat gidiyor.
USB bellek Kingston 16 GB Rufus kullanmadım içinde VBS virüsü vardi onu sildim Malwarebytes ile o gitti diski biçimlendir dedim daha sonra Windows 11 İngilizce yükledim flash bellek. Daha sonra BIOS'ta öncelik sırasını değiştirdim USB bellek öne aldim. Disk 0'ları sildim bir de benim SSD var yeni taktiğim 2 TB Samsung EVO Plus 990 modeli.
Ona veri yedekledim ama nedense kurulim hatasi alıyorum, şu hata görselde mevcut.
Laptop kullanıyorum HP Victus 16 Ryzen 7 işlemci var.
Elimde başka PC de yok ne yapabilirim?
USB bellek Kingston 16 GB Rufus kullanmadım içinde VBS virüsü vardi onu sildim Malwarebytes ile o gitti diski biçimlendir dedim daha sonra Windows 11 İngilizce yükledim flash bellek. Daha sonra BIOS'ta öncelik sırasını değiştirdim USB bellek öne aldim. Disk 0'ları sildim bir de benim SSD var yeni taktiğim 2 TB Samsung EVO Plus 990 modeli.
Ona veri yedekledim ama nedense kurulim hatasi alıyorum, şu hata görselde mevcut.
Laptop kullanıyorum HP Victus 16 Ryzen 7 işlemci var.
Elimde başka PC de yok ne yapabilirim?