Windows 11 vs Windows 10

Dextep

Picopat
Daha fazla  
Hangi sistemi kullansam bilemedim. İkisini de çokça deneyimledim. Üç dört hafta önce Windows 10'dan Windows 11'e geri dönmüştüm. Windows 11 daha modern geliyor fakat yanında gelen bozuk güncellemeler sistemi mahvediyor. Update'leri duraklatıyorum bu yüzden. Kararsız kaldım açıkçası. Oyun performansı olarak bir fark göremedim. Normal kullanımda Windows 10 daha seri gibi geliyor. Tasarım olarak da Windows 11 daha rahat geliyor şu an. Sizce hangisi?

Win11 daha modern olduğu için win11 diyorum ama gerçekten güncel bir sistem istiyor. Windows 10 çok eski hissettiriyor bir süre 11 kullanıp geri dönünce. Tek sevmediğim kısmı windows defender'ı devre dışı bırakınca uygulama kurulumları çok geç tepki vermeye başlıyor ya da hiç kurulmuyor. İlle defender arkada açık olacak.

Windows 11 daha modern olduğu için Windows 11 diyorum ama gerçekten güncel bir sistem istiyor. Windows 10 çok eski hissettiriyor bir süre 11 kullanıp geri dönünce. Tek sevmediğim kısmı Windows Defender'ı devre dışı bırakınca uygulama kurulumları çok geç tepki vermeye başlıyor ya da hiç kurulmuyor. İlle Defender arkada açık olacak.

Defender bende açık. Ama bellek bütünlüğü kapalı. FPS düşüyormüş kapattım bende. Bu yönlerden cidden bayağı bir sıkıntılı Windows 11 açılış kapanıştata öyle biraz. Ama alışınca 10'a dönesim kalmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı