HP Victus 16 Windows 11 kurulumunda hata

ekincankzn

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
512 GB
Ekran kartı
nvidia geforce rtx 3050
İşlemci
İntel 12.nesil i7 12700h
HP Victus 16 serisinden FreeDOS bir laptop aldım. Buna USB ile Windows 11 yüklemeye çalıştığımda görseldeki problemle karşılaşıp kurulum yapamıyorum. Çözümü nedir?
IMG-20230405-WA0019.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Doğru şekiled boot ettiğine emin misin? Yüksek ihtimal boot etmeyi bilmiyorsun.
Tüm BIOS ayarlarını yolla.

Dost ben bu ürünü ocak ayında satın almıştım UEFI ile Hi-Level marka USB'ye kurulum yapmama rağmen USB'yi görmüyordu, HP Destek'le görüntülü konuşmama rağmen çözülmedi bayağı bir uğraşmıştık, sonrasında ben SD Kart'ı bilgisayara bağlamak için kullanılan USB'ler var ya işte ona UEFI olmadan Windows'un kendi sitesi üzerinden indirdiğim programla kurmuştum ilginç bir şekilde onda işe yaramıştı başarılı bir şekilde kurulumu yapmıştım sonrasında ekranında problem olduğu için ürünü iade ettim şimdi bunları neden anlattın dersen aynı laptopu ihtiyacım olduğu için tekrar satın aldım ürün hazırlanıyor ama ben de şu an sadece Hi-Level USB var ve sorunsuz kurulum yaptığım SD kart-USB dönüştürücüsü olanın SD kartını kaybettim ve şu an tekrardan Hi-Level USB'yi görmez ve saatlerce uğraşırım diye korkuyorum USB'de normal kullanımda bir sıkıntı yok sence ne yapmalıyım? Bu Hi-Level USB'ye yapmam gereken bir ayar falan var mı? Yardım edersen çok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı