HP Victus 16 yüksek performans güç planı yok

kjxicy

Zeptopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi 2 sorun bulunuyor. Bilgisayarı geçen hafta aldım, driverlarının en güncellerini kurdum, BIOS güncelledim, yüksek performans modu güç planı oluşturduğumda siliniyor. ayrıca Realtek HD Audio driverını kurduğum halde Audio Console yani B&O Audio Control açılmıyor, hata veriyor. Yardımcı olunursa sevinirim iyi akşamlar dilerim.
PC özellikleri: RTX 4060 GPU Ryzen 5 7640HS 5600MHz 16 GB RAM.

Hocam sanıyorum ki yeni nesil laptopların çoğunda öyle bir seçenek yok. Ne yaptıysam, komut satırına ne kodlar yazdıysam da olmadı. Omen hub ile yüksek performans ayarları yapabiliyorsun zaten

Hocam sanıyorum ki yeni nesil laptopların çoğunda öyle bir seçenek yok. Ne yaptıysam, komut satırına ne kodlar yazdıysam da olmadı. Omen hub ile yüksek performans ayarları yapabiliyorsun zaten
anladım hocam,sizde bahsettiğim realtek audio console çalışıyor mu peki?

Hangi sürüm yüklü acaba sizde siteden mi indirmiştiniz bir türlü çözemedim şunu ayrıca Windows 11 mi kullanıyorsunuz?

Hocam yok direkt Windows 11 yüklü aldım, herhangi bir güncelleştirme yapmadım driver adına

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…