Valravn Centipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #1 Bugün HP Victus 16 E1007NT ürününü teslim aldım. Windows 10 vb. kurdum. Fakat saçma şekilde sürekli drop yiyorum. YouTube videoları olsun, sekme değiştirme olsun laptop kasıyor. CS:GO'da bile 12-13 FPS alıyorum. Neyi yanlış yapmış olabilirim? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Sistem; RTX 3050 Ti Ryzen 7 6800H DDR5 4800MHz 8 GB RAM 512 GB SSD
Bugün HP Victus 16 E1007NT ürününü teslim aldım. Windows 10 vb. kurdum. Fakat saçma şekilde sürekli drop yiyorum. YouTube videoları olsun, sekme değiştirme olsun laptop kasıyor. CS:GO'da bile 12-13 FPS alıyorum. Neyi yanlış yapmış olabilirim? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Sistem; RTX 3050 Ti Ryzen 7 6800H DDR5 4800MHz 8 GB RAM 512 GB SSD
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 17 Ekim 2022 #2 RAM kullanımı ne durumda yüklsek ayarlar yüksek RAM gerektirirbende daha düşük bir sistem var ve 12 GB anca yetiyor. Örnegin God of War da RAM 10GB kullanıyor. 8 GB RAM'ım varken drop yiyordum. Artı 0 Eksi
RAM kullanımı ne durumda yüklsek ayarlar yüksek RAM gerektirirbende daha düşük bir sistem var ve 12 GB anca yetiyor. Örnegin God of War da RAM 10GB kullanıyor. 8 GB RAM'ım varken drop yiyordum.
KS KS Valravn Centipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #3 FxILairesTR dedi: RAM kullanımı ne durumda yüklsek ayarlar yüksek RAM gerektirirbende daha düşük bir sistem var ve 12 GB anca yetiyor. Genişletmek için tıkla... 3GB Ram kullanıyor. (Opera açıkken.) Artı 0 Eksi
FxILairesTR dedi: RAM kullanımı ne durumda yüklsek ayarlar yüksek RAM gerektirirbende daha düşük bir sistem var ve 12 GB anca yetiyor. Genişletmek için tıkla... 3GB Ram kullanıyor. (Opera açıkken.)
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 18 Ekim 2022 #4 Ekran kartı ve benzeri sürücüleri kurdunuz mu? 13 FPS yazmışsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Valravn Centipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #5 FxILairesTR dedi: Ekran kartı ve benzeri sürücüleri kurdunuz mu? 13 FPS yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü kurdum Nvidia'nın programından. AMD sürücülerini de öyle. Artı 0 Eksi
FxILairesTR dedi: Ekran kartı ve benzeri sürücüleri kurdunuz mu? 13 FPS yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü kurdum Nvidia'nın programından. AMD sürücülerini de öyle.
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 18 Ekim 2022 #6 Hala saçma geliyor. Donanım çalışır sistem gereksinimleri neyse kurarsınız ve sorun çıkmaz. MSI afterbunner kullanın degerleri atın. Ve Denetim Masası programları açın bir de oranın fotografını atın. Örnektir. Artı 0 Eksi
Hala saçma geliyor. Donanım çalışır sistem gereksinimleri neyse kurarsınız ve sorun çıkmaz. MSI afterbunner kullanın degerleri atın. Ve Denetim Masası programları açın bir de oranın fotografını atın. Örnektir.
KS KS Valravn Centipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #7 FxILairesTR dedi: Hala saçma geliyor. Donanım çalışır sistem gereksinimleri neyse kurarsınız ve sorun çıkmaz. MSI afterbunner kullanın degerleri atın. Ve Denetim Masası programları açın bir de oranın fotografını atın. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner yüklüyorum şuan. Artı 0 Eksi
FxILairesTR dedi: Hala saçma geliyor. Donanım çalışır sistem gereksinimleri neyse kurarsınız ve sorun çıkmaz. MSI afterbunner kullanın degerleri atın. Ve Denetim Masası programları açın bir de oranın fotografını atın. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner yüklüyorum şuan.
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 18 Ekim 2022 #8 Değerler bu şekilde gözükmelidir. Artı 0 Eksi
KS KS Valravn Centipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #9 FxILairesTR dedi: Eki Görüntüle 1546981 Değerler bu şekilde gözükmelidir. Genişletmek için tıkla... Nasıl çaltışıyoruz uygulamayı hocam bilgim yokta. Artı 0 Eksi
FxILairesTR dedi: Eki Görüntüle 1546981 Değerler bu şekilde gözükmelidir. Genişletmek için tıkla... Nasıl çaltışıyoruz uygulamayı hocam bilgim yokta.
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 18 Ekim 2022 #10 Direk kurun riva tunner kurulsunmu diye yazı çıkacak oda kurulsun. Bu iki uygulama beraber çalışıyor. Artı 0 Eksi
Direk kurun riva tunner kurulsunmu diye yazı çıkacak oda kurulsun. Bu iki uygulama beraber çalışıyor.