HP Victus 16'da FPS düşüyor

Valravn

Centipat
Daha fazla  
Bugün HP Victus 16 E1007NT ürününü teslim aldım. Windows 10 vb. kurdum. Fakat saçma şekilde sürekli drop yiyorum. YouTube videoları olsun, sekme değiştirme olsun laptop kasıyor. CS:GO'da bile 12-13 FPS alıyorum. Neyi yanlış yapmış olabilirim?

Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Sistem;
  • RTX 3050 Ti
  • Ryzen 7 6800H
  • DDR5 4800MHz 8 GB RAM
  • 512 GB SSD

Şimdiden söyleyeyim, benim tahminim sistemi kuraken hata yaptınız. Sürücüleri eksik kurdunuz veya kurmadınız ya da kurduğunuzu sanıyorsunuz.

O yüzden MSI'den bir fotograf istedim ve programlardan bir görüntü.

Son düzenleyen: Moderatör:

1. ihtimal doğru olabilir, Windows 10 kurarken sıkıntı yaşadım. Tekrar kurdum sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ilk olarak diyebileceğim tek şey donanımsal sorun olamdığı. Windows'u kurdunuz DX12'yi de kurdunuz Microsoft CC+ da kurdunuz sonra ekran kartı vesaire kurulumunu yaptınız işlmciyi maximum performansa alın. Oyun dosyalarını kontrol ettirin. Ayrıca format USB ile atarken diski tamamen silin.

Ayrıca MSI afterbuuneri kurun ve kullanın çok işinize yarar ısı degerlerini vesaire oyun sırasında görmenizi etmenizi sağlar. Nasıl kullanıcagınızı bilmiyorsanız Technopat YouTube kanalından ögrenebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her neyse hocam her şey için teşekkürler. HP ile görüştüm ve uzaktan bağlanarak tertemiz Windows 10 kurulumu ve Driver yüklemesi yaptılar. Şimdi Bilgisayar kendi performansında ve çiçek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…