HP Victus 16'da Hall sensor ile ne yapılmalı?

Senpaii

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, HP kurbanı oldum sanırım. S0007NT modeli laptopum var ve geçen günlerde durduk yere ekran git gel yapıp bilgisayarı çökertmeye başladı, sıcaktandır diye düşünüp fanı PC'ye doğrulttum ve sorunu çözdü, ayrıca sadece iyi grafikli oyunlarda yapıyordu. Dün durduk yerde olmaya başladı ve bugün artık bilgisayarı açamıyorum. Hall sensör problemi diye okudum ve öyle ise çözümü için sizlere sormak istedim. Sensörü sökmek işe yarar mı? Yoksa çok uzun sürme riskini alıp garantiye mi göndereyim?

İnternette sensörü sökünce işlemci wattının kısıtlandığına dair şikayetler vardı, o yüzden sensörü sökmek temelli bir çözüm değil gibi. En iyisi servise göndermek olucaktır bence

İnternette sensörü sökünce işlemci wattının kısıtlandığına dair şikayetler vardı, o yüzden sensörü sökmek temelli bir çözüm değil gibi. En iyisi servise göndermek olucaktır bence
Okudum, doğrudur fakat bu durum ne ile sonuçlanır acaba? Sadece performans kaybı ise belki göze alabilirim.

Servise verin model değişimi isteyin. Parça onarımı istemeyin bu bir kronik bir sorun. Anakart değiştirirlerse verin THH o şekilde kullanın ben tamir istemedim ürün değişiminden yana oldum kendileri kafalarına göre onarım yapıp gönderdiler dersiniz.
Servisten gelmesi ne kadar sürdü acaba? En çekindiğim konu uzun sürmesi. Ve ayrıca model değişimi istesem içindekiler ile aynı kalitede parçalar olan bir model mi verecekler sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı