HP Victus 71T71EA alınır mı?

Bütçe
25000 tl

Ekranı 9 ms onun dışında negatif yönünü duymadım ve 3060 al demeyin, daha iyi biliyorum ama genellikle 8 GB RAM taktırmak zorunluluğunda kalınıyor.
1. Ekran 45 NTSC bu ise size iyi bir ekran deneyimi yaşatmayacak ve renkler daha soluk ve sarı görünecek.
2. İllaki Victus almak zorunda değilsin daha güzel birçok bilgisayar var. 16 GB RAM'li.
3. Ram takmak bu kadar zor değil.
4. Ekran kartı 60+15 W
5. Uzun süre çalışmada Isı değerleri aşırı yükselebiliyor Victus modellerinde.
Tam olarak bütçeniz nedir?

1. Ekran 45 NTSC bu ise size iyi bir ekran deneyimi yaşatmayacak ve renkler daha soluk ve sarı görünecek.
2. İllaki Victus almak zorunda değilsin daha güzel birçok bilgisayar var. 16 GB RAM'li.
3. Ram takmak bu kadar zor değil.
4. Ekran kartı 60+15 W
5. Uzun süre çalışmada Isı değerleri aşırı yükselebiliyor Victus modellerinde.
Tam olarak bütçeniz nedir?
Bütçem 25.000 ve cidden çok güzel yazmışsınız ki fikrimi değiştirdiniz eger güzel bi laptop öneriniz varsa alırım ama ram dediğim gibi taktıramam Hp Victus seçme nedenim insanların sevmesi zaten Monster ve Casper alınmaz.

Bütçem 25.000 ve cidden çok güzel yazmışsınız ki fikrimi değiştirdiniz eger güzel bi laptop öneriniz varsa alırım ama ram dediğim gibi taktıramam Hp Victus seçme nedenim insanların sevmesi zaten Monster ve Casper alınmaz.
Monster ve Casper'da özellik güzel olsa da ne şarjları uzun ömürlü gidiyor ne de Panelleri ve sürücüleri düzgün oluyor.

Tam bütçe sınırında bu cihaz var:
Bir Ram'de eklersiniz olur biter.
Bütçeyi aşma şansınız var mı?

Son düzenleme:
Monster ve Casper'da özellik güzel olsa da ne şarjları uzun ömürlü gidiyor ne de Panelleri ve sürücüleri düzgün oluyor.

Tam bütçe sınırında bu cihaz var:
Bir Ram'de eklersiniz olur biter.
Bütçeyi aşma şansınız var mı?

Attığınız güzel ama TDP 45 W az değil mi hocam ve dahili harici ekran kartlarında sorun yaşanabiliyormuş ayrıca ram ekleme hakkında hiç bilgim yok. Bu attığımı inceleyebilir misiniz hocam yine hp Victus ama ozellikleri güzel gibi.

Attığınız güzel ama TDP 45 W
TDP'si 95 W 80+15 W TDP ile geliyor.

Attığınız güzel ama TDP 45 W az değil mi hocam ve dahili harici ekran kartlarında sorun yaşanabiliyormuş ayrıca ram ekleme hakkında hiç bilgim yok. Bu attığımı inceleyebilir misiniz hocam yine hp Victus ama ozellikleri güzel gibi.
Attığınız diğer attığınızla hemen hemen aynı bir tek işlemci değişmiş oluyor. Eğer alabilirseniz 3050 6 GB veya 3060 almanız daha doğru olur. 3050 4 GB veyahut 3050 Tİ aldığınız zaman Vide belleği olarak 4 GB kısıtlanmış kalacaksınız bu ise yeni oyunlarda size sorunlar yaratacak. O yüzden çok 3050'lilere bakmayın ama bütçenizi aşamazsanız.
Bu bilgisayarı almanız daha doğru olur.
Normalde size 3060 veyahut 4050 önerecektim ama bütçeniz sorun oluşturacağı için 3050 6 GB'ın da işinizi göreceğini düşünüyorum. Sonuçta sadece kas gücü olarak geri kalacaksınız.

TDP'si 95 W 80+15 W TDP ile geliyor.

Attığınız diğer attığınızla hemen hemen aynı bir tek işlemci değişmiş oluyor. Eğer alabilirseniz 3050 6 GB veya 3060 almanız daha doğru olur. 3050 4 GB veyahut 3050 Tİ aldığınız zaman Vide belleği olarak 4 GB kısıtlanmış kalacaksınız bu ise yeni oyunlarda size sorunlar yaratacak. O yüzden çok 3050'lilere bakmayın ama bütçenizi aşamazsanız.
Bu bilgisayarı almanız daha doğru olur.
Normalde size 3060 veyahut 4050 önerecektim ama bütçeniz sorun oluşturacağı için 3050 6 GB'ın da işinizi göreceğini düşünüyorum. Sonuçta sadece kas gücü olarak geri kalacaksınız
Evet biliyorum 3060 almak performansi arttiracak ama genellikle 16 gblik halleri 30k gibi fiyatlardan başlıyor veyahut ram taktırmak zorunda kalıyoruz. Vramı çok bilmiyorum direkt performans artışı mı yapıyor veya başka bir şeydir. Attığınız laptop güzel duruyor sorunları varsa yazabilirseniz sevinirim sağolun sayenizde ekranı bozuk bir laptop alıyordum.

Evet biliyorum 3060 almak performansi arttiracak ama genellikle 16 gblik halleri 30k gibi fiyatlardan başlıyor veyahut ram taktırmak zorunda kalıyoruz. Vramı çok bilmiyorum direkt performans artışı mı yapıyor veya başka bir şeydir. Attığınız laptop güzel duruyor sorunları varsa yazabilirseniz sevinirim sağolun sayenizde ekranı bozuk bir laptop alıyordum.
Ekranı bozuk değil sadece parlaklık ve Renk gamutu olarak biraz düşük hepsi o.
Baştakine göre bunu alabilmeniz daha iyi olacaktır ekran kartı biraz daha iyi oluyor. Onun dışında bütçe artırabilirseniz bir 3060 laptop bakabilirsiniz Ram takmakta çok zor bir işlem değil.

Baştakine göre bunu alabilmeniz daha iyi olacaktır ekran kartı biraz daha iyi oluyor. Onun dışında bütçe artırabilirseniz bir 3060 laptop bakabilirsiniz Ram takmakta çok zor bir işlem değil.
Rica etsem attığınız 6 gb vramlik 3050 nin TDP değerini söyleyebilir misiniz?

Attığınız laptopun Watt değerlerini araştırdım ve sizce bu yeterli mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-08-11-16-55-34-708_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-08-11-16-55-34-708_com.android.chrome.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı