HP Victus 7N9u9EA alınır mı?

Bütçe
30.000
Peki hocam 2 sorum var
1-) benim dediğim laptop kötü mü alınmaz mı?
2-) linkini bıraktığım 2 sitede fiyatlarını değiştiren şey nedir?
HP de alınabilir elbette ama bu kadar yorumdan sonra anlaşılan şu ki fiyat/kalite/performans değerlendirmesine göre ASUS alman doğru seçim.

Söylemek istemedim ama ben de HP hakkında pekçok olumsuz yorum okudum. Yani her laptopla alakalı olumlu/olumsuz pekçok yorum oluyor.
Netice itibari ile belli bir bütçe ile alabileceğimiz en iyi '' en az kötü'' laptopu almaya çalışıyoruz. :)

HP de alınabilir elbette ama bu kadar yorumdan sonra anlaşılan şu ki fiyat/kalite/performans değerlendirmesine göre ASUS alman doğru seçim.

Söylemek istemedim ama ben de HP hakkında pek çok olumsuz yorum okudum. Yani her laptopla alakalı olumlu/olumsuz pek çok yorum oluyor.
Netice itibari ile belli bir bütçe ile alabileceğimiz " en az kötü = en iyi" laptopu almaya çalışıyoruz. :)

Haklısın kafam çok karışıktı uzun ömürlü ve oyun oynayabileceğim bir şey istiyordum ama baktım ben kendi başıma bu işten çıkamıyorum ve başkalarına sorayım dedim iyi ki de sormuşum.

Peki arkadaşlar FreeDOS sistemi ile satılan ASUS'a işletim sistemi yüklemek az bir bilgisayar bilgisi olan bir kişi tarafından yapılabilir mi? İnternette videoları var ama zor mudur yükleme yapmak

Sağ olun hocam bugün alıyorum eğer biliyorsanız laptop hangi RAM'i kullanıyor ayni modelden takmak daha sağlıklı bilmiyorsanız ben araştırıp bulurum.

Samsung 4800 MHz CL 40 bir RAM bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı